rom3zo 1 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Jak w temacie poszukuje jakiś słuchawek zamkniętych z mic do kwoty max 50pln, tak wiem rewelki w tym budżecie nie będzie, po prostu ilość modeli jest tak ogromna że wymiękam nie wiem co będzie dobre ??? więc proszę o pomoc w tej kwestii was, zdaje się na wasze porady w 101%. Dziękuję z góry wszystkim za pomoc w tej kwestii Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 philipsy za 30zl + zalman zm-mic1. Cytuj Link to post Share on other sites
rom3zo 1 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 philipsy za 30zl + zalman zm-mic1.Też brałem pod uwagę właśnie taką opcje z mic i to tym, a jakie philipy masz na myśli ??? Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ja polecam A4Tech EVO Vhead 50. Naprawdę świetne słuchawki za tę cenę. Sam ich używam, i szczerze mówiąc mają lepsze brzmienie niż Creative Fatal1ty, które wcześniej posiadałem. http://www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/354757?gclid=COWaxJGahK4CFWIntAodZkj73Q Cytuj Link to post Share on other sites
Devox 15 Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Philips SHP1900 , zdziwiłem się że słuchawki za 30 zł mogą tak dobrze brzmieć . Do tego dorzuć ten mikrofon co Eklerek podrzucił Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts