torres0221 19 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam. Od pewnego czasu podczas oglądania filmów na youtube w pewnym momencie zacina mi się komputer. Pomaga jedynie restart. Również od pewnego czasu pojawiają mi się artefakty w grach. Temp grafiki w spoczynku wynosi 45 stopni, a w stresie około 55 stopni. Co może być problemem ? Cytuj Link to post Share on other sites
MAŁY 124 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 karta graficzna definitywnie umiera Cytuj Link to post Share on other sites
duzy213 14 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 karta graficzna definitywnie umiera nie strasz kolegę , ja na xp miałem podobne problemy , filmiki na wp joutube ,czeste wk****a....ce zwisy , podobno wina ,,flaszplayerów,, , jak przeszedłem na ,,7,, problemy znikły... Cytuj Link to post Share on other sites
torres0221 19 Napisano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 nie strasz kolegę , ja na xp miałem podobne problemy , filmiki na wp joutube ,czeste wk****a....ce zwisy , podobno wina ,,flaszplayerów,, , jak przeszedłem na ,,7,, problemy znikły... uff trochę mi ulżyło w kwietniu przechodzę na 7 to może będzie dobrze co do artefaktów to nie są one częste. Od jakichś dwóch lat mam takie przypadki, najczęściej jak w czasie gry zminimalizuję ją. Temperatury są dobre ? Cytuj Link to post Share on other sites
duzy213 14 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 uff trochę mi ulżyło w kwietniu przechodzę na 7 to może będzie dobrze co do artefaktów to nie są one częste. Od jakichś dwóch lat mam takie przypadki, najczęściej jak w czasie gry zminimalizuję ją. Temperatury są dobre ?nie wiem co masz za kartę ale jaka by nie była to temperatury są jak nalbardziej w normie powiedziałbym że w ,,stresie ,,nawet za niskie Cytuj Link to post Share on other sites
ProgShield 77 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Przeinstaluj na start sterowniki(po odinstalowaniu użyj cclenera )możesz też sprawdzić czy kabel sygnałowy nie przerywa. Cytuj Link to post Share on other sites
duzy213 14 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Przeinstaluj na start sterowniki(po odinstalowaniu użyj cclenera )możesz też sprawdzić czy kabel sygnałowy nie przerywa.kolega ma rację , odinstaluj stery i wyczyść resztki Driver Sweeperem , co do kabla nie sądzę ale spróbuj, ja miałem kiedyś lużny kabel to miałem różowy monitor... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts