Kris16 3 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam mam oto taki problem, gdyż mam na stary komputer wgrać win98, jednak mój monitor nie chce wyświetlać obrazu z tego komputera, więc czy istnieje możliwość podłączenia tego starego dysku do innego komputera i zainstalowanie systemu? dodam że mój komputer ma dysk z wejściem SATA a ten stary dysk ATA. Cytuj Link to post Share on other sites
IronFe 221 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Tak zainstalowany windows na 90% nie wstanie bo będą rożne płyty, chipsety, procesory i inne pierdoły. Jak sam nie sprawdzisz to nie będziesz wiedział Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Windows98 to nie to samo co XP. Jeśli komputer nie wyświetla obrazu od początku to jak Ty chcesz zainstalować system? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts