Skocz do zawartości

Komputer i7 920 3x2 GB AMD 5850 0.5/1.5 TB NA CZĘŚCI

Recommended Posts

Płyta Główna: Asus Rampage II Extreme (pod overclocking). Mankamentem jest to, że wyświetlacz temperatury nie działa( ekran wylany)

Procesor: Intel i7 920 2.66 Ghz

Ramy: Kingston 2gbx3 DDR3-1333

Grafika: Asus 5850 Direct CU

Karty dźwiękowe: Creative Audigy SE oraz Creative Sound Blaster SupremeFX

Dysk twardy: Samsung HD154UI 1.5 tb oraz Seagate ST3500 0.5 tb ( ale tą 500 gb oddam za dodatkową opłatą, ze względu na dane, które są mi potrzebne)

Zasilacz: Corsair HX620W

Jakaś nagrywarka DVD

Obudowa

Szczerze powiedziawszy monitor Philips'a 170b4 też bym sprzedał.

Cena 2700 zł za cały zestaw, ale na części też sprzedam. Można oczywiście się targować. Możemy załatwić wszystko przez allegro, a zdjęć nie chciało mi się robić, ale oczywiście jak ktoś jest zainteresowany, zrobię i wstawię. Mogę też wymienić poszczególne części na telefon :)

Na razie wystawiłem płyte z prockiem i karte graficzną:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2092996645

http://allegro.pl/show_item.php?item=2092996291

Wszelkie pytania proszę kierować na PW :)

Edytowane przez Boberkowy

powaliło mi sie bo na allegro znalazło to http://allegro.pl/asus-radeon-hd6850-nast-hd5850-1024mb-ddr5-256bit-i2078755905.html a to jest hd6850-następca-hd5850 i to mnie zmyliło xD ale wydajnościowo jeden h** chyba

heh radkowi hd 6850 troche brakuje do hd5850 ktory jest wydajniejszy juz nie mowiac o hd5870 a o tym wlasnie byla wczesniej mowa bo raphie napisal ze za 500 zl mozna miec 5870 ktory jest wydajniejszy do 6870

Sorry za spam.

Ja je**e, to już 554785748375 temat w którym kłócą się o to czy HD 5870 stoi 500 czy 700 zł... -_________-

spokojnie ,nie denerwuj sie, jezeli ktos pisze ze 5850 jest za 500zl to z miej pretensje do tych osob ktore fantazjuja tak ,bo po co wypisywac takie glupoty pod komputerem ktory ktos sprzedaje.

Creative supreme FX jest dodawany razem z płytą główną i chciałbym ją razem z płytą sprzedać. A 5850 oddam za 550 + ship. Zasilacz 200 zł?

Edit: Karta graficzna najprawdopodobniej sprzedana.

Edytowane przez Boberkowy

heheh nie no kolesie chyba naprawde maja fantazje niezla.5870 za 500zl,chyba bez gwarancji i z drewniana obudowa,aczkolwiek czasem moga sie zdazyc takie okazje,ale to rzadkoooosssss.Niech ktos tu wprowadzi ostrzezenia dla nie ktorych uzytkownikow,bo za duzo osob zaczyna pisac bzdury i zniechecac kupujacych,co sie przeklada,na nie chec wystawiania przedmiotow przez uzytkownikow benchmark.Banowac i jeszcze raz banowac takich "pierdzidupkow"Takie posty powinny byc usuwane skoro sa niezgodne z regulaminem.

A ile za niego z plyta bys chcial?

Bylo wczesniej napisane, sorki za spam :)

1000,- PLN to jednak troszke dla mnie za duzo jak za upgrade, ktory da mi kilka % wydajnosci, sorki, powodzenia w sprzedazy :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...