piranha 0 Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Mam problem z polaczeniem sie z kolega przez hamachi w celu stworzenia serwera 1v1. Zastrzegam ze mam orginalna gre na najnowszym (1.7) patchu -- kolega tez Po prubie polaczenia pojawia sie zolty napis "Oczekiwanie na autoryzacje klucza" gra odlicza do 11 i koniec polaczenia Bardzo prosil bym o pomoc z gory dziekuje Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ustawienia firewalla sprawdziles? jesli macie "oryginaly" to po co hamachi? postaw serwer normalnie i po problemie. albo ustaw bez pb. a i próba pisze sie przez ó. Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Hamachi bo normalnie nie chcialo polaczyc... i probowalismy tez tak ... SORRY ALE NIE JESTEM POLONISTA ANI MISTRZEM ORTOGRAFII!! Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Hamachi bo normalnie nie chcialo polaczyc... i probowalismy tez tak ... SORRY ALE NIE JESTEM POLONISTA ANI MISTRZEM ORTOGRAFII!! proszę bez caps'a oki ? ee , a ogólnie co dają te pacze , bo kupiłem 2 dni temu , wszystko działa , powinienem te pacze sciągnać? Co one dają? Link to post Share on other sites
counter116 0 Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Pacze (nowy PB ,mapy nowe ) Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 daja to, ze mozesz pograc na wszystkich dostepnych serwerach. jesli masz 1.6 to na serwer z 1.7 nie wejdziesz, proste. a do "miszcza" ortografii - strzelam, ze obaj macie lacza lan i zaden z Was nie ma zewnetrznego IP. Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Juz sie udalo MISTRZU .darf'ie. (garena podzialala) jak masz 1.7 to na 1.6 tez nie pograsz ale wiekszosc polskich serw'ow jest na 1.7 Link to post Share on other sites
Recommended Posts