Beafraid 0 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam, mam pare dni nad zastanowieniem się jaki wybrać tv do ~3.5-3.7k. Musi to być LCD z podswietleniem LED, dobrze by było gdyby miał 2xUSB(od biedy jedno jak ma wifi wbudowane), wbudowane WiFi, no i oczywiscie dobrą jakość obrazu, dobry kontrast, mały output lag(chce podłączyc kompa do niego zeby dało się grac w fife np.) więc przeszadzające smurzenie też odpada W saturnie wybrałem te modele: Sharp LC46LU630 TOSHIBA 46" REGZA LED 46UL863G < w saturnie 4 stówki taniej ;p LG 47LW5400 LG 47LV570S Philips 46 PFL 6606 H 12 Najlepiej chyba wypada ta toshiba ale jest najdrozsza. Sam juz nie wiem co wybrać Cytuj Link to post Share on other sites
mek 87 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam. Z tych co zaproponowałeś wybrał bym Philips'a. LG nie polecam nikomu a Toshiba ma od nich matryce więc wiadomo. Może zerkniesz jeszcze na taki: http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-ue46d5500.bhtml#opis Ewentualnie Toshibę zamienił bym na tego (podobna cena): http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-ue46d6100-3d.bhtml#opis Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Beafraid 0 Napisano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Co jest złego w matryach LG'ka albo ogólnie w tych telewizorach? Aktualnie jestem za tym philipsem albo tym sansungiem pierwszym co podałeś bo 3D nie potrzebuje a chyba tym się róźnią tylko Czekam na wiecej propozycji. Cytuj Link to post Share on other sites
mek 87 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ten droższy ma o jeden port USB więcej, odświeżanie 200Hz (podbicie), możliwość nagrywania na pamięć zewnętrzną za pomocą portu USB i kilka innych bajerów, no i wejście HDMI w wersji 1.4 . Ale jeżeli tego nie potrzebujesz to nie ma sensu przepłacać. Co jest złego w matryach LG'ka albo ogólnie w tych telewizorach?Pamiętam jak telewizory LG często, gęsto się psuły i stąd moja niechęć, teraz chyba się to poprawiło ale i tak dalej nie jestem przekonany do ich produktów. Cytuj Link to post Share on other sites
Beafraid 0 Napisano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 nie wiedzialem że aż tyloma rzeczami się róznią Więc UE46D6100 aktaulnie wypada dosyc dobrze Zobacze jakie maja tvki maja w euro i w media makrcie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts