Skocz do zawartości

Battlefield 3 MULTI na e7300 &HD5850

Recommended Posts

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć czy opłaca mi się kupić Kod do origina na Battlefield 3 ponieważ nie wiem czy mój sprzęt da radę.W kampani średnio na ultra 40fps.Problem w tym, że nie zwiększe wydajności bo nawet na niskich nie ma przyrostu Fps bo procesor ogranicza.Wiadomo że na multi będzie mniej klatek.

Edytowane przez grzech139

A ja na moim sprzęcie gram na wysokich. Minimum 3 GB RAM, karta graficzna GF 260 ++ lub Radeon 4890 ++ oraz procek dwurdzeniowy 3.5GHz ++ i można spokojnie pograć. A jak nie idzie płynnie to reinstal systemu - może macie zaśmiecony dysk , defragmentacja zrobiona? Sterowniki najnowsze zainstalowane? :) No... Działa!! :P

Pentium Dual core OC 3.7 Ghz, 3 GB ram i Radeon 5850 przez krotka chwile. No wiec na ultra bez msaa spadalo momentami do 22 fps Kharg island 64 graczy. Wiec gra bardzo komfortowa. Obecnie gram na 4850 poniewaz poprzednia karta byla uszkodzona. Gram na medium/high i czasami mam po 16 fps i tekstury zanikaja, ale da sie grac. Srednio z 20-25 fps. Podsumowujac na 5850 i 2 rdzenowym procku gra jest naprawde mozliwa i to prawie w najwyzszych detalach.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...