StefcioPL 0 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Witam mam pytanie otóż od pewnego czasu zajmuję się w 3d tworzę różne obiekty budynki czy też maszyny w programie ac3d i programuję w giants editor i tu moje pytanie bo używam obecnie do tego myszki która jest niezbyt dobra. A obiło mi się o uszy że niektórzy używają do tego tabletu graficznego czy coś takiego by sie nadało do modelowania przestrzennego bo jak wiadomo to nie jest rysowanie tylko tam trzeba też klikać przesuwać ustawiać zmniejszać itp. itd a jeśli nie używa się do tego tabletu to proszę o zaproponowanie jakiejś myszki dobrej Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 porządny tablet to kwota kilkunastu stówek, tymczasem porządną mysz dostaniesz w granicach 2-3 ja używam w PS M8000X od gigabyte i jest o niebo lepiej niż na starym optyku Cytuj Link to post Share on other sites
StefcioPL 0 Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 ja myślałem o logitechu g700 tylko kurde drogi jest Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 bezprzewód to imo nie jest najlepszy pomysł, afaik sporo się traci na dokładności za sam brak kabla Cytuj Link to post Share on other sites
Hans Olo 92 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) G700 ma kabel i zjada każdą mychę. Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Hans Olo Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 ja kto ma kabel, afaik to była wersja bez ogona... no cóż Cytuj Link to post Share on other sites
StefcioPL 0 Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 znaczy to jest bezprzewodowa ale ma w komplecie kabel i można podłączyć na kabel ale mnie i tak bardziej interesuje ten tablet kolega ma tablet taki za 2.5 stówki i mówi że jest świetny tylko że on się zajmuje grafiką 2d Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 znaczy to jest bezprzewodowa ale ma w komplecie kabel i można podłączyć na kabel i wszystko jasne ale mnie i tak bardziej interesuje ten tablet kolega ma tablet taki za 2.5 stówki i mówi że jest świetny tylko że on się zajmuje grafiką 2d z tabletami niestety nie pomogę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts