drachenfeles 5499 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 a ta kupa znajomych miała kiedyś do czynienia z prawdziwym sprzętem audio, czy tylko z zabawkami? Cytuj Link to post Share on other sites
Navarios 0 Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Chyba zdecyduję się na Sennheiser HD438 mają bardzo dobrą opinie na forach audio itp. Jak wy myślcie? Wiecie czy seria HD4xx jest gorsza od np. HD555? Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Navarios Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dwóch miało senki, ale jednemu po pół roku normalnego użytkowania padła jedna słuchawka a drugi po prostu zmienił i te mu lepiej podrasowały Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfisko 24 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 HD438 grają nawet ciekawie. Kiedyś też planowałem je zakupić (chyba nawet na forum jest gdzieś mój temat o słuchawkach ), ale otrzymałem wtedy w prezencie CAL! bodajże, więc chwilowo przestałem inwestować w Senki. Jeżeli kupisz dobre słuchawki od firmy która zajmuje się audio profesjonalnie (prócz creative'a ) w cenie tych razerów to jestem pewien, że dźwięk będziesz miał lepszy. I tego nie przeskoczysz kastefan. Cytuj Link to post Share on other sites
Navarios 0 Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) HD438 grają nawet ciekawie. Kiedyś też planowałem je zakupić (chyba nawet na forum jest gdzieś mój temat o słuchawkach ), ale otrzymałem wtedy w prezencie CAL! bodajże, więc chwilowo przestałem inwestować w Senki. Jeżeli kupisz dobre słuchawki od firmy która zajmuje się audio profesjonalnie (prócz creative'a ) w cenie tych razerów to jestem pewien, że dźwięk będziesz miał lepszy. I tego nie przeskoczysz kastefan. Zastanawiam się nad trzema modelami Sennheiser HD 449, Sennheiser HD 439 lub Sennheiser HD 438. Teraz tylko powiedzcie które Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Navarios Cytuj Link to post Share on other sites
matzioz 2 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Z mojej srony polecałbym słuchawki KOSS TD - 85. NIesamowity dźwięk, zwłaszcza w połączeniu z dobrą kartą. Są to słuchawki studyjne, zamknięte, wiec wysokiej klasy. Jak dla mnie mają dwie wady. Po paru godzinach się pocą uszy i zaczyna lekko boleć górna część chrząstki, przynajmniej u mnie. Wystarczy je wtedy poprawic, dać odpocząć uszom na pare sekund... ale dźwięk miodzio Cytuj Link to post Share on other sites
xkazik 11 Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Co powiecie o tych? Plantronics GameCom 777 Cytuj Link to post Share on other sites
mako195 0 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam! Dołączam się do tematu! Od siebie ODRADZAM kupowanie GAMINGOWYCH SŁUCHAWEK i innego typu ścierwa. Razery, Srazer, Plantrnocsy i SteelSeriesy - omijajcie to. W csa grałem ponad 6 lat, sprzętu miałem trochę, i creative fatality grają lepiej od większości drogiego przereklamowanego sprzętu. Jeśli kupujecie słuchawki, to kupujcie od firmy które zajmują się słuchawkami, a nie wszystkim razem z promocją ogórków kiszonych. Plantronicsy 777 - miałem ich słabszego brata 767, słuchawki bardzo słabe. Dźwięk sztuczny. Pozycjonowanie wporządku ale tylko wporządku. Do słuchania muzyki nędza. Mikrofon dobry, kabel niby mocny, ale słuchawki połamały się po roku. Cytuj Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 ludzi, którzy porządnych słuchawek na uszach nie mieli Ja miałem do wyboru Logitech g35 a steelseries siberia v2 wybór był trudny ale jednak wybrałem siberie słuchawki bardzo wygodne a mikrofonu nie było widać kontem oka czyli wszystko spoko a Logitech g35 które chyba są naprawdę dobre słuchawki z dźwiękiem lepiej od siberi ale z wygodą gorzej uszy się mogą pocić i boleć a mikrofon jest tak denerwujący bo widać go kontem oka to jeszcze lampka świeci to naprawdę rozprasza szukałem dużo słuchawek i stwierdzam że najwygodniejsze to siberie v2 dźwięk do gier wystarczy jedyne słuchawki które wydawały mi się wygodniejsze to Sennheiser PC350 ale cena jest dwukrotnie większa. Cytuj Link to post Share on other sites
kubas246 135 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 @mako195 http://us.123rf.com/400wm/400/400/icetray/icetray1011/icetray101100039/8159482-izolowane-koparka-zlota-w-grafiki-3d.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
mako195 0 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 @mako195 http://us.123rf.com/400wm/400/400/icetray/icetray1011/icetray101100039/8159482-izolowane-koparka-zlota-w-grafiki-3d.jpg jak mam to rozumieć? Nie jestem stałym bywalcem tego forum... Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Odkopałes pół roczny temat Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts