WR4ITH 1 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witam.Szukam jakiejś fajnej gierki w którą będę mógł sobie pograć w pracy, tylko wiadomo jak we wszystkim jest "ale" Pracuje przy taśmie i praca wygląda tak że na minutę pracy mam ok 20 - 30 sekund przerwy robota jest strasznie monotonna i chciałem se ją umilić grami. I właśnie szukam jakiejś gry która nie będzie wymagała ode mnie ci ciągłej uwagi i skupienia. Dobrym przykładem jest np Angry Birds no ale ile można http://forum.android.com.pl/images/smilies/tongue.gif Wolał bym darmową gierkę ale jak będzie jakaś w rozsądnej cenie to również mogę taką zakupić. co polecacie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Drag Race Fajna gierka i wciaga Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Fruit Ninja potrafi wciągnąć pomimo swojej prostoty Cytuj Link to post Share on other sites
Featureless 0 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Zmień pracę. Jak się nudzisz przy taśmie, to znaczy że myślisz. A choćby to wyróżnia Cię spośród innych pracowników. Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mój przedmówca bystry nie jest Co do gier wystarczy wejść w androida i darmowe większość z nich nie wymaga myślenia, skupienia, używania 2 rąk. Polecam Racing Moto. Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Saving Yellow świetna gierka Cytuj Link to post Share on other sites
WR4ITH 1 Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 <p> Zmień pracę. Jak się nudzisz przy taśmie, to znaczy że myślisz. A choćby to wyróżnia Cię spośród innych pracowników.</p> <p> </p> <p>Żeby miec bardziej ambitną robotę musiał bym jechać do miasta a robić dziennie 30 km w jedną stronę mi się nie opłaca.<br /> A poza tym nie zarobił bym tego co teraz.</p> <br /> <br /> <div>A są jakieś fajne gry typu tycoon ?</div> <div>Widziałem pare ale albo trzeba kierowac tym ziomem jak w "tatoo Tycoon" albo gra działa na systemie mikropłatności jak "Paradise Island"</div> Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Anomaly Warzone-(Polska gra) Bike Baron. Cytuj Link to post Share on other sites
Sasior 52 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Little Empire, Pocket Legends, Drag Racing Cytuj Link to post Share on other sites
sonek231 73 Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 mouse trap Cytuj Link to post Share on other sites
EvilOverlorD 48 Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Crush The Castle ! Edytowane 29 Stycznia 2012 przez EvilOverlorD Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts