Wojtus-W5 2 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witam, w czwartek wysłałem listem Poleconym Priorytetowym formuarz zmiany danych do wypłaty w PayU (z przekazu na przelew) do ich siedziby, list powinien dojść w piątek. I mam pytanie ile się czeka na to zanim Allegro zmieni ustawienia. Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 z tego co kojarze to mozna to bylo zrobic z poziomu allegro ... nic nie trzeba bylo wysylac Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Można to zrobić z poziomu alledrogo ale trzeba podać jakieś dane uwierzytelniające z ostatnio przeprowadzonej transakcji. Też muszę się tym zająć ale jakoś nie mogę się za to zabrać Cytuj Link to post Share on other sites
Wojtus-W5 2 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 W takim razie byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś mi napisał ja to zrobić z poziomu Allegro. Bo jak ja wchodzę z zakładkę PayU - Ustawienia Konta i klikam Zmień do mi wyskakuje formularz w PDF do wysłąnia pocztą. Więc powiedzcie jak to zrobić z poziomu Allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Zaloguj się na alledrogo. Przejdź do zakładki MOJA SPRZEDAŻ, następnie PayU i KONFIGURACJA KONTA. Potem sposób zapłaty wybierasz do banku w Polsce i wpisz kod z ostatniej transakcji /wypłaty środków/ kod wygląda tak -PayU CODE(02d437). wpisujesz nr konta i zatwierdzasz. A jeśli nie posiadasz kodu to pozostaje jedynie poczta lub można spróbować wysłać pismo mailem do allegro ale koniecznie z własnoręcznym podpisem,zeskanować dokument i wysłać. W ostatnim przekazie wypłaty środków masz ten kod / listonosz dał Ci świstek jak przyniósł kasę z PayU / Cytuj Link to post Share on other sites
Wojtus-W5 2 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ja ja wchodzę w konfiguracja konta to Numer Rachunku Bankowego i zamiast numeru piszę "Środki Wypłacane Przekazem Pocztowym" (bo dotychczas tak było ale teraz muszę zmienić) obok piszę Zmień ale jak tam klikam do mi od razu wyskakuje Formularz zmiany w PDF. Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 mam to samo niestety Cytuj Link to post Share on other sites
Wojtus-W5 2 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dobra więc poczekam aż oni na podst. tego formularza co im wysłałem to zrobią. Ale jeszcze jedno ile się czeka na zatwierdzenie tego formularza - list z nim dotarł w piątek. PILNE!!! Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Znając tępo alledrogo to możesz poczekać chwilę ... 14 dni od daty otrzymania przez nich listu . Napisz mail do nich z pytaniem odnośnie Twojej sprawy . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts