kamimax 0 Napisano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Witam, mam młodszego brata, który lubi się wdzierac na moje konto i gra w moje gry typu cs gdzie moze mi zniszczyc staty. Wiec szukam programu, ktory bedzie caly czas uruchomiony i gdy np. bedzie chcial wlaczyc cs'a to bedzie musial wpisac haslo. Czy jest takowy program? Cytuj Link to post Share on other sites
devzo 68 Napisano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Kup steam. Cytuj Link to post Share on other sites
kamimax 0 Napisano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 1. Mam steama ale on włacza mi sie automatycznie przy starcie bo czesto gram w cs'a. 2. Chce program, który będzie działał na różne gry nie tylko cs. Np. Mafia II bo brat ma 7 lat i nie bedzie w takie gry grał Cytuj Link to post Share on other sites
foxy97 121 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 steam, kontrola rodzicielska win7 Cytuj Link to post Share on other sites
blacklio 47 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Utwórz swój profil na win7 z hasłem i drugi profil dla brata, dalej nic nie będziesz musiał zabezpieczać. Cytuj Link to post Share on other sites
kamimax 0 Napisano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 ok, ale jak gra sie pojawia na jego profilu to też ją sobie właczy, chce takowy program, który mu to uniemożliwy JEST TAKI CZY NIE MA Cytuj Link to post Share on other sites
blacklio 47 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Z ramienia administratora ( czyli Ciebie ) ty decydujesz co może być instalowane i włączone na danym profilu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts