Kubuś_73 320 Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Cześć moja koleżanka mieszkająca w Anglii ma problem z odpaleniem BF3. Kupiła klucz na allegro ściągnęła Origin zainstalowała i jak wchodzi na server pisze 'upłynął czas oczekiwania servera' próbuje kilkaset razy i to samo.. Dopiero po restarcie neta da się wejść. Re-instal BF3, re-instal win7, sterowników nic nie pomaga... jakieś pomysły? Link to post Share on other sites
MAŁY 124 Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a jakie ma łącze? Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Skoro po restarcie neta wszystko działa to raczej jest to wina łącza a nie komputera. Jak komp jest podłączony? Link to post Share on other sites
D3jMON 11 Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Zapewne za słaby net . Komp jest podłączony do WiFi czy kabla ? I jaką ma prędkość netu ? Link to post Share on other sites
elkey 25 Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Niech wejdzie na stronę BF3 i poszuka wszystkich nowych patchów. Może też przeinstalować PunkBustera bo z nim są problemy. Następna ofiara BF3 . "Fajny wadliwy BF3 vs średnie ale działające MW3". P.S. A może firewall blokuje? Edytowane 17 Stycznia 2012 przez elkey Link to post Share on other sites
dsn Zielarz 7 Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Następna ofiara BF3 . "Fajny wadliwy BF3 vs średnie ale działające MW3"Nie rozumiem tej wypowiedzi Wadliwy BF 3 niby dlaczego ? ma zbyt duże wymagania aby przeciętny kowalski mógł zagrać ? Gra jest dobra i jak dotąd jakichś większych usterek w niej nie dostrzegłem. Edytowane 17 Stycznia 2012 przez dsn Zielarz Link to post Share on other sites
Ralphie 24 Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Provider zapewne ma poblokowane porty lub sama nie potrafi kompa w ruterze dodać do DMZ zone. Gdy już to zrobi wszystko będzie jej śmigać Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 net 20mb\s podłączony przez wifi Link to post Share on other sites
elkey 25 Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Zielarz. Tobie podobnie jak wielu innym działa bez problemu - zazdroszczę - wiec nie musiałeś krażyc po forach ea, bf3 czy takich jak te w poszukiwaniu rozwiązań na różne problemy z ta gra. Gdybyś był na tych forach widziałbyś jak dużo jest osób z takimi problemami. Ja byłem akurat w niemałej grupie osób którym punkbuster nie dawal w ogóle grać. Dziesiątki osób tylko na ea prosiła ich o fixa. Wyszedł i mi nadal nie chciał sie połączyć. To nie jest normalne by płacić za grę 130 i dodatkowo stawac na głowie żeby moze sie włączyła. Nie wszyscy mają taka wiedzę by "naprawiać' te problemy. W niektórych przypadkach tyle samo zachodu byłoby przy skrakowanej grze. Akurat w moim przypadku i koleżanki autora jakość sprzętu nie ma nic do rzeczy. Jeszcze raz mówię. Fajnie, ze ty nie masz z ta gra problemów ale wiele osób ma. Zamieniłem na mw3 bo przez 2 tygodnie ea nic nie zrobiło w tej kwestii a mw moze nie jest tak dobra ale w moim przypadku mniej wadliwa. P.s. U mnie to ea zawiodła bo gra przestała sie łączyc z dnia na dzień a nic nie zmienialem siebie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts