Skocz do zawartości

Battlefield 3 problem

Recommended Posts

Cześć moja koleżanka mieszkająca w Anglii ma problem z odpaleniem BF3. Kupiła klucz na allegro ściągnęła Origin zainstalowała i jak wchodzi na server pisze 'upłynął czas oczekiwania servera' próbuje kilkaset razy i to samo.. Dopiero po restarcie neta da się wejść. Re-instal BF3, re-instal win7, sterowników nic nie pomaga... jakieś pomysły?

Niech wejdzie na stronę BF3 i poszuka wszystkich nowych patchów. Może też przeinstalować PunkBustera bo z nim są problemy.

Następna ofiara BF3 :(. "Fajny wadliwy BF3 vs średnie ale działające MW3".

P.S.

A może firewall blokuje?

Edytowane przez elkey

Następna ofiara BF3 :(. "Fajny wadliwy BF3 vs średnie ale działające MW3"

Nie rozumiem tej wypowiedzi :)

Wadliwy BF 3 niby dlaczego ? ma zbyt duże wymagania aby przeciętny kowalski mógł zagrać :) ?

Gra jest dobra i jak dotąd jakichś większych usterek w niej nie dostrzegłem.

Edytowane przez dsn Zielarz

Zielarz. Tobie podobnie jak wielu innym działa bez problemu - zazdroszczę - wiec nie musiałeś krażyc po forach ea, bf3 czy takich jak te w poszukiwaniu rozwiązań na różne problemy z ta gra. Gdybyś był na tych forach widziałbyś jak dużo jest osób z takimi problemami. Ja byłem akurat w niemałej grupie osób którym punkbuster nie dawal w ogóle grać. Dziesiątki osób tylko na ea prosiła ich o fixa. Wyszedł i mi nadal nie chciał sie połączyć. To nie jest normalne by płacić za grę 130 i dodatkowo stawac na głowie żeby moze sie włączyła. Nie wszyscy mają taka wiedzę by "naprawiać' te problemy. W niektórych przypadkach tyle samo zachodu byłoby przy skrakowanej grze. Akurat w moim przypadku i koleżanki autora jakość sprzętu nie ma nic do rzeczy. Jeszcze raz mówię. Fajnie, ze ty nie masz z ta gra problemów ale wiele osób ma. Zamieniłem na mw3 bo przez 2 tygodnie ea nic nie zrobiło w tej kwestii a mw moze nie jest tak dobra ale w moim przypadku mniej wadliwa. P.s. U mnie to ea zawiodła bo gra przestała sie łączyc z dnia na dzień a nic nie zmienialem siebie.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...