Tymek6 0 Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam, mam problem z kompem. wszystko odpala się normalnie, wiatraczki się kręcą ale niema żadnego sygnału. Nie wiem co z tym zrobić. Mój zestaw to : -Tracer 4Life 400, -ASRock N68C-S UCC, -Athlon 64 LE-1620, -Gigabyte 8600GT 256 mb GDDR3, -RAM DDR2 2GB 800 MHz GOOD RAM, -Dysk WD3200AAKS, Cytuj Link to post Share on other sites
grzechotnik.d` 32 Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ja bym obstawiał na uszkodzony zasilacz. Ciekawe tylko czy nie pociągnął za sobą więcej sprzętu. Cytuj Link to post Share on other sites
Tymek6 0 Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Zapomniałem dodać że niemam speakera więc nie moge narazie nic ustalić. Co do kości ram nie jestem pewien, ona też swego czasu szwankowała. Speakara postaram się zdobyć i napiszę. Poza tym dodam jeszcze że zestaw został dopiero złożony. Ok, udało się dojść ładu. Jednak zasilacz Tracera nie jest tu winien, choć musiałem go jednak wymienić na 450W. Wina była po stronie ramu - płyta go po prostu nie obsługiwała, radzę na to uważać przy kupnie płyt ASRocka. Temat do zamknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts