Skocz do zawartości

Battlefield 3 kupno gry na PC czy PS3 ?

Recommended Posts

Witam,

ostatni zastanawiam się na kupnem gry Battlefield 3 problem polega na tym, że nie wiem którą wersję wybrać na PC czy PS3 , komputer jaki posiadam to (C2D 3,24GHz, RAM 4GB, Radeon 4850 512MB) na PC posiadam Battlefielda BC 2 ale multiplayer chodzi mi na ustawieniach średnio niskich i dla tego nie wiem czy lepszym wyborem nie będzie wersja na PS3? jak myślicie grafika gdzie będzie lepsza na PC ustawienia minimum czy jednak wersja na PS3?

Z góry dzieki za odpowiedź.

Edytowane przez andrzej88

Nie patrz tylko i wyłącznie na wydajność kompa, wybierz w zależności od tego, czy wolisz grać w FPSy na padzie czy klawie i myszce. Dla mnie wybór byłby oczywisty, ale ja nie mam konsoli (oprócz PSP), więc co ja tam wiem.

Jakoś różnic low vs ultra nie ma więc bierz na PC a potem coś wymień w kompie to będzie śmigać. Elektronicy (EA) ciągle wydają łatki poprawiające wydajność więc z czasem powinno coraz lepiej chodzić.

Pozdro

Q6600 + hd4850 512 MB = 1920x1080 + 30 fps na hight

oczywiscie 30 fps na multi mi nie wystarcza wiec daje na Lov i mam ponad 55 a szczeze mowaic nie gram w multi by poogaldac sobie krajobrazy single mam od tego wiec dobrze ze wybrales wersie na PC :)

Pozatym co wy pierd()licie ze nie ma roznicy miedzy lov a hight ;/ ? z biała laska i psem przewdonikiem gracie czy co ?

• 3 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...