max_2 0 Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam, Zakupiłem kilka lat temu laptopa z wgranym systemem windows vista, przy piwerwszym uruchomieniu się zainstalował. Czy teraz mogę jakoś do niego powrócić i wprowadzić ustawienia początkowe aby go odświeżyć i odinstalować zbędne dziadostwo? Nie piszcie mi proszę złych opini o tym systemie, proszę o poradę jak zainstalować go ponownie z partycji witrualnej czy coś podobnego Cytuj Link to post Share on other sites
tora1025 24 Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Jaki laptop ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Vercruysse 148 Napisano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 http://www.asus-polska.pl/serwis/docs/asus_vista_recovery.pdf Zobacz na przykładzie tej strony,jak zainstalować z ukrytej partycji system. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts