bryniol 0 Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam mam problem taki że u mnie w domu z wifi łączy się zawsze i bez problemu natomiast do innych sieci typu supermarkety jakieś przypadkowe niezabezpieczone nie chce się łączyć (tzn łączy się ale gdy otwieram youtube szuka szuka i błąd, natomiast w operze mini łączy się bez końca). Napiszcie proszę co mam sprawdzić bo wydaje mi się że w ustawienia telefonu będą tu ważne. Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 wejdz przegladarką wbudowana i najprawdopodobniej wyskoczy ci strona ze bedziesz musial sie zalogować do hotspotu ( tak najczęściej to działa) Cytuj Link to post Share on other sites
bryniol 0 Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 wejdz przegladarką wbudowana i najprawdopodobniej wyskoczy ci strona ze bedziesz musial sie zalogować do hotspotu ( tak najczęściej to działa) Hmmm może masz racje spróbuje jak będzie jakaś okazja. I jeszcze jedno . Jak mam się zalogować do hotspotu skoro sieć jest niezabezpieczona Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 mimo to ze jest zabezpieczona trzeba sie zalogowac poprzez przegladarke. Identycznie działa to np w pociągach ( dane do logowania sa podane na tej samej stronie gdzie sie logujesz) Cytuj Link to post Share on other sites
bryniol 0 Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 mimo to ze jest zabezpieczona trzeba sie zalogowac poprzez przegladarke. Identycznie działa to np w pociągach ( dane do logowania sa podane na tej samej stronie gdzie sie logujesz) Miałeś rację uruchomiłem neta z wbudowanej przeglądarki i poszło dalej już dobrze, tylko czemu nie mogłem tego zrobić z opery?? Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 opera działa na zasadzie przesyłania strony na swój serweri konwertowania jej ( przez co pozera mniej pakietu ) no ale zeby miec dostep do tej sieci musisz sie zalogowac a zeby sie zalogowac opera musiałaby przesłać najpierw tą strone na swoje serwery ale zeby ja przeslac musialaby miec dostep do neta ktorego nie masz. I tak zamyka sie bledne kolo 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bryniol 0 Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 opera działa na zasadzie przesyłania strony na swój serweri konwertowania jej ( przez co pozera mniej pakietu ) no ale zeby miec dostep do tej sieci musisz sie zalogowac a zeby sie zalogowac opera musiałaby przesłać najpierw tą strone na swoje serwery ale zeby ja przeslac musialaby miec dostep do neta ktorego nie masz. I tak zamyka sie bledne kolo Bardzo dziękuje za zwięzłe i jasne wytłumaczenie Cytuj Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 zmien telefon na iphone i nie bedziesz mial problemow z systemem jak i funkcjami Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 widze pojawil sie kolejny użytkowinik typu- android to zło, kocham jabłka. Cytuj Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 widze ze pojawil sie kolejny uzytkownik tylu apple(jabłka) to zło,kocham roboty(android) Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts