bzimu 1 Napisano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam Tak jak w temacie mozecie mi polecic jakies dobre słuchawki do grania. Wiekszosc czasu gram w cs'a sporadycznie w inne gry zalezy mi aby słuchawki dobrze sprawidzily sie podaczas grania w cs.Niestety moj budżet nie jest zbyt wysoki wynosi on okolo 120zł +- 10zł. Zastanawiałem sie nad tym modelem http://allegro.pl/creative-fatal1ty-gaming-fatality-hs-800-vbox-etui-i2010525569.html co o nich myslicie moze ktos je posiada jak sie sprawdzaja Jezeli macie jakies inne propozycje bardzo prosze o podzielenie sie informacjami na temat słuchawek polecanych przez was Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Dozbieraj "trochę" do normalnych słuchawek, jeśli chodzi o PC i słabej jakości źródło to AKG GHS 1 spiszą się wręcz rewelacyjnie Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Jezeli macie jakies inne propozycje bardzo prosze o podzielenie sie informacjami na temat słuchawek polecanych przez was wszelkie creative'y i inne plastiki odpadają, za porządne słuchawki do grania trzeba dać min 3 stówki, a najlepiej 5-6, niemniej przy "świątecznych promocjach" te kwoty należy podwoić, w tym budżecie sprawdź sobie w jakimś markecie sennheiser'y HD201 oraz HD202 może nie są to jakieś szałowe modele, ale przyzwoicie grają jak na cenę i do gier się nadadzą chyba, że odłożysz trochę kasy na Creatve Aurvana Live! - w brew pozorom to nie jest produkt creative'a (tylko denona) dlatego jako jedyne są polecane Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 "inne plastiki odpadają" heh GHS 1 też są "plastikami", a raczej nie wiele mają wspólnego z opisywaną przez Ciebie grupa. Nie można tak uogulniać Cytuj Link to post Share on other sites
Pan_i_Wladca 7 Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ja polecam HD201, jeżeli brak mikrofonu nie jest problemem. Zakrywają całe uszy i bardzo dobrze izolują dźwięki otoczenia. Gram w nich w dużo gier(min. cs, l4d), i jak na swoją cenę spisują się rewelacyjnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 W CSie znakomicie sprawdzą się KOSS UR40. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts