Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich jako że mikołaj w tym roku był bardzo łaskawy chce sobie kupić jakiś nowy telefon do 1400zł.Oto moje wymagania żeby był duży, miał aktualizacje do ICS no i jakoś w porządku wyglądał.

Poszperałem trochę w sieci i trafiłem na dwa Samsungi, pierwszy Galaxy S+ a drugi Galaxy R.

Jeżeli chodzi o S+ nie mam pojęcia czy ten telefon dostanie ICS bo z tego co czytałem to e-Ska jej nie dostanie, druga sprawa że telefon jest słabszy od wspomnianej R-ki no i wygląda tandetnie.w porównaniu do wyżej wymienionego telefonu.Oto moje pytanie czy w tej cenie można jeszcze jakiś inny fajny telefon wyszarpnąć, jeżeli tak to proszę o opinie.

PS:Nie proponujcie mi Galaxy SII bo jakoś nie przemawia do mnie ten telefon

Kup jakiś telefon HTC. Są to teraz najlepsze smartfony na rynku. Ja mam model Desire zwykły. Ale ty na pewno będziesz wolał coś droższego: Desire S lub Incredible S ewentualnie dołóż trochę i kup Sensation. Na pewno nie będziesz żałował. Nakładka Htc Sense jest naprawdę niesamowita.

Z tą płynnością to przesadzasz.Kolega zainstalował WP7 na HTC HD2 i było masakrycznie wolno w porównaniu z iphone 3gs (1GHz snapdragon VS ARM Cortex-A8 600 MHz).

Jak zainstalował? NAND czy zemulował? WP7 jest szybki na większości urządzeń na których jest instalowany. Ja polecam HTC Desire Z jest super, sam używam. HTC ponoć teraz testuje ICS pod DZ aby zobaczyć jak to działa i jest prawdopodobne, że wypuszczą aktualizację do 4.0 na niego :)

Polecam HTC HD2 ma zainstalowanego Windowsa 6.5, ALE można na nim zainstalować KAŻDY (popularny) inny mobilny system w tym Android (będzie 4.0 na niego) czy Windows 7. Spróbuj zobaczyć Samsung Omnia 7 GT-I8700 z Windosem7. Do tej kasy kupisz także SE Xperia arc S i ten telefon polecam Ci najbardziej. pozdro :)