aleks128 4 Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Witam wszystkich jako że mikołaj w tym roku był bardzo łaskawy chce sobie kupić jakiś nowy telefon do 1400zł.Oto moje wymagania żeby był duży, miał aktualizacje do ICS no i jakoś w porządku wyglądał. Poszperałem trochę w sieci i trafiłem na dwa Samsungi, pierwszy Galaxy S+ a drugi Galaxy R. Jeżeli chodzi o S+ nie mam pojęcia czy ten telefon dostanie ICS bo z tego co czytałem to e-Ska jej nie dostanie, druga sprawa że telefon jest słabszy od wspomnianej R-ki no i wygląda tandetnie.w porównaniu do wyżej wymienionego telefonu.Oto moje pytanie czy w tej cenie można jeszcze jakiś inny fajny telefon wyszarpnąć, jeżeli tak to proszę o opinie. PS:Nie proponujcie mi Galaxy SII bo jakoś nie przemawia do mnie ten telefon Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Galaxy S+ pasuję Ci, a Galaxy SII z 2-rdzeniowym prockiem nie? Galaxy S+ jak i Galaxy S prawdopodobnie nie dostaną ICS'a. Mimo to kucharze z xda już "ugotowali ICS'a, obecnie go używam na swoim Galaxy S. Cytuj Link to post Share on other sites
aleks128 4 Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 SII nie pasuje mi pod katem cenowym za niby lepszy ekran mam płacić dodatkowo 400zł to jakoś tak bałdzo mi się nie kalkuluje i dlatego pytam się czy np e-Rka była by ok no chyba że coś proponujesz na systemie Windowsa;) Cytuj Link to post Share on other sites
everneq 1 Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 spróbuj szczęścia http://allegro.pl/samsung-galaxy-s2-i9100-i2010768904.html Cytuj Link to post Share on other sites
aleks128 4 Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Nie chce używki;) Cytuj Link to post Share on other sites
Reavii 18 Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Kup jakiś telefon HTC. Są to teraz najlepsze smartfony na rynku. Ja mam model Desire zwykły. Ale ty na pewno będziesz wolał coś droższego: Desire S lub Incredible S ewentualnie dołóż trochę i kup Sensation. Na pewno nie będziesz żałował. Nakładka Htc Sense jest naprawdę niesamowita. Cytuj Link to post Share on other sites
aleks128 4 Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Chodzi mi też o to żeby telefon miał przyszła aktualizacje do ICS wiem że HTC pod względem wykonania to najlepszy wybór ale Galaxy R źle też nie wygląda.Pytanko jeszcze a co myślicie o telefonach na W7. Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 W7? Proszę Cię.. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Jako tako to system bardzo dobry i Microsoft ciągle go ulepsza. Płynnością rozwala iOS.... Ale jak tako system raczej nie ma szans na tak silnym rynku więc lepiej go sobie na jakiś czas odpuść Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Z tą płynnością to przesadzasz.Kolega zainstalował WP7 na HTC HD2 i było masakrycznie wolno w porównaniu z iphone 3gs (1GHz snapdragon VS ARM Cortex-A8 600 MHz). Cytuj Link to post Share on other sites
wiesiors4 0 Napisano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Z tą płynnością to przesadzasz.Kolega zainstalował WP7 na HTC HD2 i było masakrycznie wolno w porównaniu z iphone 3gs (1GHz snapdragon VS ARM Cortex-A8 600 MHz).Jak zainstalował? NAND czy zemulował? WP7 jest szybki na większości urządzeń na których jest instalowany. Ja polecam HTC Desire Z jest super, sam używam. HTC ponoć teraz testuje ICS pod DZ aby zobaczyć jak to działa i jest prawdopodobne, że wypuszczą aktualizację do 4.0 na niego Polecam HTC HD2 ma zainstalowanego Windowsa 6.5, ALE można na nim zainstalować KAŻDY (popularny) inny mobilny system w tym Android (będzie 4.0 na niego) czy Windows 7. Spróbuj zobaczyć Samsung Omnia 7 GT-I8700 z Windosem7. Do tej kasy kupisz także SE Xperia arc S i ten telefon polecam Ci najbardziej. pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
everneq 1 Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Posiadam sgs2 ale mialem i jeszcze mam w stajni HTC HD2(na sprzedaż), na tym telefonie odpalisz Andka, o 1.6 po 4.0, WP7, kombinatorzy z XDA odpalili na tym jeszcze linuxa i chyba XP'ka, czarna magia. Edytowane 29 Grudnia 2011 przez everneq Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts