tyndramare 2 Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 (edytowane) Witam, Jestem Posiadaczem CAL! i chciałem podłączyć je do tv lecz mam problem. W tv jest wejście na słuchawki i w kinie domowym też. Próbowałem wszystkich opcji i nic nie zadziałało mam mnóstwo kabli. Tylko nie wiem jak to zrobić żeby głos z konsoli mieć na słuchawkach (PS3) Telewizor to Samsung z serii Led Kino domowe to LG HT554TH Edytowane 25 Grudnia 2011 przez tyndramare Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Moglbys rozrysowac jak masz to podlaczone? Cytuj Link to post Share on other sites
tyndramare 2 Napisano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 (edytowane) <p style="text-align: center;">Może być ciężko, Ponieważ nie znam nazw tych kabli. Ale się postaram. Konsola HDMI do TV. TV kablem takim Tak to mniej więcej wygląda nie wiem jak ten kabel się nazywa a nie wiem jak wstawić grafikę chyba kabel audio optyczny Edytowane 25 Grudnia 2011 przez tyndramare Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts