blub17 13 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Coś mi się wierzyć nie chce, że to Twoje auto Wyraźnie napisałem, że to samochód ojca, ja mam 17 lat...Za rok prawko dopiero ale raczej będę jeździł BMW 3 z 2003 roku bo to od dawna tata mi obiecał, że go nie sprzeda Rodzice są na takim etapie, że nie pracują bo starszy brat przejął firmę, mój tata tylko kontroluje czasem Edytowane 7 Stycznia 2012 przez blub17 Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Co to k^%^@ jest po lewej ? To jest Twoja buda ? Ja chcę zdjęcia !To jest buda zrobiona z zamrażarki chyba Mnie też zaciekawiło <pozdro> Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Firmę założyłem odrazu na I roku studiów. Studia zaoczne 2 kierunki, do tego firma + siłownia. mordercze lata. a bywało i tak że chodziłem po znajomych tylko po to aby coś zjeść ja nie posprzątałem bo na co dzień siedzę przy takim kompie ręki bym na tym biurku nie zmieścił jak kokpit f16:D Cytuj Link to post Share on other sites
blub17 13 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Taaaa a ja coś czuje, że takie plany mam a skończy się na tym, że zostanę w interesie rodzinnym bez szkoły Offtopa walnelim ;p Edytowane 7 Stycznia 2012 przez blub17 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Firmę założyłem odrazu na I roku studiów. Studia zaoczne 2 kierunki, do tego firma + siłownia. mordercze lata. a bywało i tak że chodziłem po znajomych tylko po to aby coś zjeść ręki bym na tym biurku nie zmieścił jak kokpit f16:D No to musisz mieć dość sporą firmę, żeby jeździć takim cackiem za pół mln złotych Ja jestem jeszcze na etapie gdzie muszę jeszcze polegać na rodzicach. Ale jak tylko skończę szkołę to wtedy sam będę sobie wszystko kupował. Takie uroki przed osiemnastką Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Strasznego. Zdjęcia mieliście wklejać a nie pi*******ć. Gościu za*********ł to ma. I daj mu boże jeszcze więcej a nie takim darmozjadom jak ja I o czym tu nawijać... Ale jak tylko skończę szkołę to wtedy sam będę sobie wszystko kupował. Se będziesz kupował, zobaczysz ile to trzeba pozapierdalać, żeby mieć takiego kompa jak ja. Chociaż Ty nie mieszkasz w polsce to może nie będzie tak źle... Ehhh i sam zacząłem pi*******ć. Gadka na takie tematy to od razu mi się ten pokurwieniec istvan przypomina. Miałem miesiąc bana przez tego hu*a... Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Najwazniejsze to nauka i nauka i nauka. A jak sie uda to polaczenie hobby z praca. Zwykle starzy odciagaja dzieciaki od kOmputera. Ja odwrotnie. Zachecam syna jak tylko moge. Sport, jezyki i komputery. Rezzta sama przyjdzie:) Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Strasznego. Zdjęcia mieliście wklejać a nie pi*******ć. Gościu za*********ł to ma. I daj mu boże jeszcze więcej a nie takim darmozjadom jak ja I o czym tu nawijać... Se będziesz kupował, zobaczysz ile to trzeba pozapierdalać, żeby mieć takiego kompa jak ja. Chociaż Ty nie mieszkasz w polsce to może nie będzie tak źle... Ehhh i sam zacząłem pi*******ć. Gadka na takie tematy to od razu mi się ten pokurwieniec istvan przypomina. Miałem miesiąc bana przez tego hu*a... Za jedną typową szwajcarską wypłatę mogę kupić takie 3 komputery Ale wchodzimy już ja inne wyżyny. Zamykamy offtopa i czekamy na foty od user'ów żeby się pośmiać jaki mają burdel na biurku Edytowane 7 Stycznia 2012 przez Mixtape Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Moze i mozna kupic 3. Ale co z tego skoro Polak i tak potrafi wszystko sam zlozyc. Jestem dumny z tego kim jestem i wole a na szwajcarach wole zarabiac (moja firma obsluguje Lindt) Cytuj Link to post Share on other sites
WaFeL666 0 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ostatnio zacząłem dbać o porządek Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Rozumiem ze myszka umieszczona centralnie to do zdjecia? Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Masz plusa za gif'y Edytowane 8 Stycznia 2012 przez Mixtape Cytuj Link to post Share on other sites
WaFeL666 0 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Rozumiem ze myszka umieszczona centralnie to do zdjecia? Nawet nie zauważyłem, że była na środku Latam z nią po całym biurku, zależy jak mi wygodnie Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Wszyscy mają CM-a 69 dwa chcę i ja <pozdro> Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Za jedną typową szwajcarską wypłatę mogę kupić takie 3 komputery Nie sądzę. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) A efendi jak zwykle czepia sie szczegolow. Jak baba gdy ma okres Wracajac do tematu. Ja 25.04 koncze 18 to pierwsze co robie to szukanie roboty na wakacje. Rok szkolny odpada. Codziennie od 8 do 16:40. uroki 2 roku technikum Z doswiarzczenia powiem, ze jak sie jest na utrzymaniu rodzicow to pieniadza sie nieszanuje. Zmienia to sie odrazu gdy sie pracuje i trza wydac troche na rachunki, gdy sie zapierniczalo 10-12 h na 24 Edytowane 8 Stycznia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
foxy97 121 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Mój wszech obecny bałagan Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Szkoda że nie mam tych hardcore pierwszych zdjęć z UK Komp bez obudowy, same części leżące na stole znalezionym na ulicy. Do odpalania kompa służył nóż kuchenny - do zwarcia styków na płycie gł. Coś tam jest z późniejszych czasów. Pamiętam, że to zdjęcie wywołało niemałe oburzenie wśród internautów wrzuta.pl bo nikt nie mógł uwierzyć, że posiadam PC i Xboxa Jeden z komentarzy > "dasiek23" napisał/napisała:>> ta fajnie jak t ojest twoje to ja jestem ksiadz...a tak wogole po ==== masz kompa jak jest jeszcze xbox360? zalosni jestescie swoje foty dawaca nie z netka!!!! Cytuj Link to post Share on other sites
Devox 15 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 @up Który to był rok że takie zdziwienie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 5/6 lat temu jakoś. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Taa, ja mogłem mieć na samym początku 2007 roku PS3 + słabszy komputer, ale nie... musiałem wybrać mocnego kompa, który potem nie ogarniał Crysisa nawet na średnich ;p Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Nie sądzę. Uwierz mi, że można. Oczywiście rozmieniając CHF na PLN Ale to i tak bez różnicy gdzie bym miał kupować. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja mialem to samo jak kupilem x360 i tv dzien po swiatowej premierze konsoli takie uroki internetu )) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Też stare.Ten czarny wzmacniacz był the best i kolumny te większe pod niego podłączone. Co tam 5.1 k^%^@ Jak się z tego puściło trailer wheelmana to k^%^@ cała chałupa się trzęsła Nigdy nie odważyłem się dać więcej niż na 50% mocy...Meble - wiocha - wiem ale co więcej potrzeba kawalerowi Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Lampeczka z tyłu ja miałem UV nad telewizorem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts