Skocz do zawartości

Twoje stanowisko pracy - czyli pokaż przy czym siedzisz

Recommended Posts

Coś mi się wierzyć nie chce, że to Twoje auto :)

Wyraźnie napisałem, że to samochód ojca, ja mam 17 lat...Za rok prawko dopiero ale raczej będę jeździł BMW 3 z 2003 roku bo to od dawna tata mi obiecał, że go nie sprzeda :) Rodzice są na takim etapie, że nie pracują bo starszy brat przejął firmę, mój tata tylko kontroluje czasem :D Edytowane przez blub17

Firmę założyłem odrazu na I roku studiów.

Studia zaoczne 2 kierunki, do tego firma + siłownia. mordercze lata.

a bywało i tak że chodziłem po znajomych tylko po to aby coś zjeść :/

ja nie posprzątałem bo na co dzień siedzę przy takim kompie

ręki bym na tym biurku nie zmieścił :D

jak kokpit f16:D

Firmę założyłem odrazu na I roku studiów. Studia zaoczne 2 kierunki, do tego firma + siłownia. mordercze lata. a bywało i tak że chodziłem po znajomych tylko po to aby coś zjeść :/ ręki bym na tym biurku nie zmieścił :D jak kokpit f16:D

No to musisz mieć dość sporą firmę, żeby jeździć takim cackiem za pół mln złotych :P Ja jestem jeszcze na etapie gdzie muszę jeszcze polegać na rodzicach. Ale jak tylko skończę szkołę to wtedy sam będę sobie wszystko kupował. Takie uroki przed osiemnastką :D
Gość effendi360

Strasznego.

Zdjęcia mieliście wklejać a nie pi*******ć.

Gościu za*********ł to ma. I daj mu boże jeszcze więcej a nie takim darmozjadom jak ja :P

I o czym tu nawijać...

Ale jak tylko skończę szkołę to wtedy sam będę sobie wszystko kupował.

Se będziesz kupował, zobaczysz ile to trzeba pozapierdalać, żeby mieć takiego kompa jak ja. Chociaż Ty nie mieszkasz w polsce to może nie będzie tak źle...

Ehhh i sam zacząłem pi*******ć.

Gadka na takie tematy to od razu mi się ten pokurwieniec istvan przypomina. Miałem miesiąc bana przez tego hu*a...

Najwazniejsze to nauka i nauka i nauka. A jak sie uda to polaczenie hobby z praca. Zwykle starzy odciagaja dzieciaki od kOmputera.

Ja odwrotnie. Zachecam syna jak tylko moge. Sport, jezyki i komputery.

Rezzta sama przyjdzie:)

Strasznego. Zdjęcia mieliście wklejać a nie pi*******ć. Gościu za*********ł to ma. I daj mu boże jeszcze więcej a nie takim darmozjadom jak ja :P I o czym tu nawijać... Se będziesz kupował, zobaczysz ile to trzeba pozapierdalać, żeby mieć takiego kompa jak ja. Chociaż Ty nie mieszkasz w polsce to może nie będzie tak źle... Ehhh i sam zacząłem pi*******ć. Gadka na takie tematy to od razu mi się ten pokurwieniec istvan przypomina. Miałem miesiąc bana przez tego hu*a...

Za jedną typową szwajcarską wypłatę mogę kupić takie 3 komputery :D Ale wchodzimy już ja inne wyżyny. Zamykamy offtopa i czekamy na foty od user'ów żeby się pośmiać jaki mają burdel na biurku :wariat: Edytowane przez Mixtape
Gość darkatraz

A efendi jak zwykle czepia sie szczegolow. Jak baba gdy ma okres :P Wracajac do tematu. Ja 25.04 koncze 18 to pierwsze co robie to szukanie roboty na wakacje. Rok szkolny odpada. Codziennie od 8 do 16:40. :/ uroki 2 roku technikum :P

Z doswiarzczenia powiem, ze jak sie jest na utrzymaniu rodzicow to pieniadza sie nieszanuje. Zmienia to sie odrazu gdy sie pracuje i trza wydac troche na rachunki, gdy sie zapierniczalo 10-12 h na 24 ;)

Edytowane przez darkatraz
Gość effendi360

Szkoda że nie mam tych hardcore pierwszych zdjęć z UK :) Komp bez obudowy, same części leżące na stole znalezionym na ulicy. Do odpalania kompa służył nóż kuchenny - do zwarcia styków na płycie gł. :D

Coś tam jest z późniejszych czasów. Pamiętam, że to zdjęcie wywołało niemałe oburzenie wśród internautów wrzuta.pl bo nikt nie mógł uwierzyć, że posiadam PC i Xboxa :D

Jeden z komentarzy :D

> "dasiek23" napisał/napisała:
>
> ta fajnie jak t ojest twoje to ja jestem ksiadz...a tak wogole po ==== masz kompa jak jest jeszcze xbox360? zalosni jestescie swoje foty dawaca nie z netka!!!!

Gość effendi360

Też stare.Ten czarny wzmacniacz był the best i kolumny te większe pod niego podłączone. Co tam 5.1 k^%^@ :D Jak się z tego puściło trailer wheelmana to k^%^@ cała chałupa się trzęsła :D Nigdy nie odważyłem się dać więcej niż na 50% mocy...

Meble - wiocha - wiem ale co więcej potrzeba kawalerowi :P