Skocz do zawartości

FIFA 12 - problem z padem x-box360. LB jako start.

Recommended Posts

Mam taki problem, że kiedy wciskam LB na padzie (u mnie odpowiada za przełączanie zawodników oraz podanie z ucieczką) to dodatkowo przypisany jest przycisk START. Problem ten działa tak w MENU jak i w grze co bardzo utrudnia grę.

Problem występuje tylko w FIFIe, TDU2 chodzi normalnie oraz przy kalibracji pod Windows również te dwa przyciski są rozdzielone.

Proszę o pomoc. W FIFIe nie można ustawiać przycisków START i SELECT.

Czytałem obcojęzyczne fora i nie tylko ja mam ten problem. U innych to samo. W innych grach działa a w FIFIe nie. Nie wiem czym podpadłem sobie EA (chyba krytyką) bo w BF3 również miałem problemy z punkbusterem. Mam chyba komputer "Intel Inside, EA Not Allowed" :).

Teraz ciekawostka. Wyłączenie wszystkich zapór sieciowych (Comodo, standardowa Win7) sprawia, że problem znika. WTF???

heh czyli trafilem ze cos z grą:)

WTF to jest pytanei ktore też sobie zadawałem mając doczynienia z elektroniką;) Ogolnie wszytko jest możliwe w tej krzemowej krainie marzeń. Jest poprostu jakiś błąd i z czymś sie gryzie, zapewne Patch by jakos to mógł naparwić.

A koledze w MW3 np pobiera co kilka dni po 15gb...Steam...bo taki ma kaprys. i WTF?:/ eh;)

• 1 rok później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...