elkey 25 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Mam taki problem, że kiedy wciskam LB na padzie (u mnie odpowiada za przełączanie zawodników oraz podanie z ucieczką) to dodatkowo przypisany jest przycisk START. Problem ten działa tak w MENU jak i w grze co bardzo utrudnia grę. Problem występuje tylko w FIFIe, TDU2 chodzi normalnie oraz przy kalibracji pod Windows również te dwa przyciski są rozdzielone. Proszę o pomoc. W FIFIe nie można ustawiać przycisków START i SELECT. Link to post Share on other sites
chester86 1 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Też gram na tym padzie i nie milem żadnych problemów. Może to jakiś błąd w Fifie:/ Link to post Share on other sites
elkey 25 Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Czytałem obcojęzyczne fora i nie tylko ja mam ten problem. U innych to samo. W innych grach działa a w FIFIe nie. Nie wiem czym podpadłem sobie EA (chyba krytyką) bo w BF3 również miałem problemy z punkbusterem. Mam chyba komputer "Intel Inside, EA Not Allowed" . Teraz ciekawostka. Wyłączenie wszystkich zapór sieciowych (Comodo, standardowa Win7) sprawia, że problem znika. WTF??? Link to post Share on other sites
chester86 1 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 heh czyli trafilem ze cos z grą WTF to jest pytanei ktore też sobie zadawałem mając doczynienia z elektroniką Ogolnie wszytko jest możliwe w tej krzemowej krainie marzeń. Jest poprostu jakiś błąd i z czymś sie gryzie, zapewne Patch by jakos to mógł naparwić. A koledze w MW3 np pobiera co kilka dni po 15gb...Steam...bo taki ma kaprys. i WTF? eh;) Link to post Share on other sites
paulopwel 0 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Wiec tak co do problemu jeśli dotyczy to Windows 7 proponuję podłączyć pada włączyć Windows update i zaktualizować razem z dodatkowymi aktualizacjami mi to pomogło i teraz nie muszę wyłączać Zapory i COMODO Link to post Share on other sites
Recommended Posts