Spirit 3 Napisano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Witam. Dzisiaj włączyłem 3D Mark'a 06 i wszystko pięknie, tylko dlaczego w testach procesora mam 1-5 klatek na sekundę?? To wina złej optymalizacji z i7?(w co wątpię) Możecie mi powiedzieć czemu tak jest? Chyba nie powinno tak być... Cytuj Link to post Share on other sites
Cobesh 4 Napisano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ten test jest tak zrobiony, i każdy procesor ma niski wynik. Cytuj Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Tak ma być jeśli czasem masz nawet 5 klatek to dużo ja najwięcej miałem 2 to nic złego tak po prostu ma być już ktoś pytał o coś takiego i nie masz się co martwić Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Temat był poruszany kilka dni temu... Ten test jest po to, żeby ci pokazać, jaki masz słaby procesor. To nic, że wydałeś na niego 1000zł - musisz kupić lepszy, żeby zobaczyć płynną animację w teście CPU tego 3DMarka Cytuj Link to post Share on other sites
Spirit 3 Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Temat był poruszany kilka dni temu... Ten test jest po to, żeby ci pokazać, jaki masz słaby procesor. To nic, że wydałeś na niego 1000zł - musisz kupić lepszy, żeby zobaczyć płynną animację w teście CPU tego 3DMarka Hehe, rozumiem. Bardzo inteligentnie zrobiony test:) Tak myślałem, ale wydawało mi się to mało prawdopodobne, dzięki za pomoc i sorry za zaśmiecenie forum skoro ten temat już był. Cytuj Link to post Share on other sites
DoberMan 29 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Temat był poruszany kilka dni temu... Ten test jest po to, żeby ci pokazać, jaki masz słaby procesor. To nic, że wydałeś na niego 1000zł - musisz kupić lepszy, żeby zobaczyć płynną animację w teście CPU tego 3DMarka a jak kupisz nowszy procesor to i tak nie zobaczysz wiele wiecej klatek.. na pocieszenie dodam,ze u mnie w tym tescie zdaza sie,ze mrugnie mi na chwile 2fps..takze mozesz byc zadowolony!!u Ciebie normalnie procek wymiata! Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ale po co kupować nowy procek do 3dmarków? 5klatek to jaki masz procek? Cytuj Link to post Share on other sites
DoberMan 29 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Kolega ma Intel Core i7 920 2,66 GHz wystarczylo spojrzec w jego profil Cytuj Link to post Share on other sites
szalas8 4 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 masz za słaby procesor, musisz zmienić na i10 albo na phenom16core Cytuj Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 na nowego athlona i odblokowac do phenoma x8 Cytuj Link to post Share on other sites
Spirit 3 Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 O taaak:D Jak znajdę chwilkę to sam zbuduje jakiegoś 20-sto rdzeniowca i odblokuje w nim jakieś 40 rdzeni. Może będzie 25klatek:P Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts