nwldx 0 Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Witam, poszukuje laptopa dla dziewczyny. Nie będzie używany do jakiś ekstremalnych zastosowań, głównie internet i pakiety biurowe. Czasem jakiś film, zgranie zdjęć z aparatu + podstawowa obróbka. Wiem, że wymagania mogą być duże, a kwota niewielka, ale zależałoby mi na w miarę długiej pracy na baterii, dobrym wykonaniu, oraz wysokiej kulturze pracy: żeby działał względnie cicho i nie przegrzewał się bardzo. Dwie dodatkowe sprawy, które nie są wymagane, ale byłyby pożądane (choć zapewne budżet nie pozwoli) to matowa matryca i modem 3G. Co polecicie? Wstępnie wyselekcjonowałem Lenovo G570 oraz HP Probook 4530, ale nie widziałem ich na żywo, tylko opisy w internecie, więc trudno mi oceniać. Dzięki z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam Edytowane 15 Grudnia 2011 przez nwldx Cytuj Link to post Share on other sites
zbychter 24 Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 http://www.x-kom.pl/p/71127-notebook-laptop-15,6-acer-as5750g-i3-2330m-4gb-640-dvd-rw.html Cytuj Link to post Share on other sites
jorguś 1 Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 zobacz sobie tez na tego Asusa. Jak to takich rzeczy jak potrzebuje Twoja dziewczyna to spokojnie wystarczy. Procka masz i3, 4 GB RAm wiec moim zdaniem styknie. No i cena tego Asusa jest dobra. Jeśli ci nie odpowiada to loooknij sobie w gazetke komputronika - oni na święta teraz rzucili dużo promocji, moze cos wybierzesz:) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts