Leesiuu 538 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Siemanko, mam taki problem. Kiedy słucham muzyki głośniej w AIMP'ie oraz gdy dźwięk jest podłączony przez gniazdko input [mp3] to trzeszczy mi prawy przedni głośnik - tweeterek. Dzieje się to tylko przy basie bo tak to jest ładnie . Wymieniałem wszystko. Kable, kable chinch, głośnik, źródła zmieniałem i dalej to samo. Wygląda na problem z samą elektroniką. Kiedy bas ustawię na 0 to nie ma tego problemu, ale kiedy jest "podkręcony" na +5 to subwoofer wiadomo, gra mocniej, ale pojawia się to trzeszczenie w tym jednym głośniku. Co może być problemem? Może rozkręce suba i zobaczę coś? Edytowane 14 Grudnia 2011 przez Leesiuu Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 podłączasz pod odtwarzacz mp3?Dobrze zrozumiałem? Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 tak - w subwooferze mam dodatkowe gniazdka wejścia i pod nie podpinam MP3 [dzźwięk wtedy idzie na 5.1 tak to jest zrobione ] Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts