kumiech 0 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witam! Planuję w niedługim czasie przesiadkę na monitorze, ale nie wiem jeszcze na co się zdecydować. Z tego powodu proszę o pomoc w dokonaniu wyboru. Interesują mnie monitory z tunerem TV najlepiej w rozmiarze 27'' (może być takżę 25'') w rozdzielczości FullHD. Kwota jaką chciałbym przeznaczyć to 1200zł (czym mniej tym lepiej). Monitor będzie miał zastosowanie w - praca użytkowa (internet, biuro), rozrywka (gry i filmy) oraz praca z aplikacjami graficznymi. Proszę o linki do poszczególnych modeli oraz porady na co należy zwracać uwagę przy zakupie monitora. Z góry dzięki. Pozdrawiam, kumiech. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 (edytowane) http://allegro.pl/led-full-hd-samsung-t24a350-hdmi-usb-mpeg4-zabrze-i1980008107.html Coś takiego (tylko że 24'' a ty chcesz od 25) Edytowane 19 Grudnia 2011 przez kamil330i Cytuj Link to post Share on other sites
Kozaak 1 Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Jeśli 27 cali, to może Samsung SyncMaster P2770HD? Cenowo wychodzi właśnie w okolicach 1200zł nowy. Chociaż jakby szukać mniejszego, to pewnie by się w tej cenie trafił jakiś o nieco lepszych parametrach, jednak na chwilę obecną z mniejszych nic nie przychodzi mi na myśl. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts