maciekkod 0 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witam. Mam dziwny problem z przeglądarką google chrome. Otóż co kilkanaście wyszukiwań w google przeglądarka pobiera plik "search" w którym oczywiście zawarte jest to co wyszukiwałem. Od razu przyszło mi namyśl, że google zepsuło coś w śledzeniu nas i plik zamiast zostać wysłany do Nich to zapisuje się mi na dysku , ale zapewne po prostu coś niechcący przestawiłem w ustawieniach, tylko właśnie co ? Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
ProgShield 77 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Spróbuj zainstalować przeglądarkę od nowa , wyczyść historie itp. Cytuj Link to post Share on other sites
maciekkod 0 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Już to zrobiłem, nawet inną wersje spróbowałem zainstalować i nic to nie dało. Cytuj Link to post Share on other sites
ProgShield 77 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Skanowałeś kompa czy wirusa nie masz jakiegoś ?? Po odinstalowaniu chroma czyściłeś kompa ccleaner'em?? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts