ManiekxD 0 Napisano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Które wybrać ? Cena prawie ta sama , a Lg ma swietny ekran i do tego Tegra 2 co slyszalem jest swietna do odtwarzania filmow Doradzcie mi Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 no dokładnie, to co napisałeś, sgs+ też dobry telefon ale ja bym brał lg Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 SGS+ to praktycznie do samo co zwykły SGS tyle, że ma podkręcony procesor i lekko słabszą GPU. Nie wiem jak wygląda sytuacja z custom romami na LG. Co to znaczy, że LG ma świetny ekran?Przecież on ma LCD TFT, SGS+ ma super amoled'a+. Prościej by było jak byś oba telefony miał w ręku i sobie porównał, który Ci lepiej pasuje. Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 racja, mój błąd, ale cały czas myślałem ze p990 podobnie jak slabszy model p970 tez ma ekran nova, a tu lipa mimo to i tak brałbym p990 tak jak niedawno mówiłem: co 2 jaja to nie jedno. a o custom romy martwic sie nie trzeba- jest oficjalnie wspierany przez miui i cyanogenmoda. Cytuj Link to post Share on other sites
ManiekxD 0 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 A miedzy p970 a SGS+ co polecacie ? Bo slyszalem ze lg nie ma wsparcia od producentow i do tego LG to shit telefon w porownaniu do SGS'a Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 no porównując sgsa do p970 to sgs jest lepszy. lepszy ekran, lepszy procesor, wieksze wsparcie. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Co do tematu : P990 to dwujajowiec więc jest automatycznie lepszy A P970 vs SGS+ no to wiadomo, że Galaxy jest lepszy. Cytuj Link to post Share on other sites
hedzik 5 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dokładnie. Jeszcze co do ekranu p990 jest to IPS, całkiem przyzwoity z świetną ostrością. P990>SGS+>P970. Co byś nie wziął i tak będziesz zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts