BIGPUN 12628 Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Mialem 6950 i zmienilem na gtx580 wlasnie po to aby grac plynnie w ulltra. Kazdy komp jest inny ale matematyki nie oszukasz:) Cytuj Link to post Share on other sites
Znawca 6 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Po co miałbym kłamać człowieku ? Nie chcę mi się z tobą dyskutować, a to co pisałem było prawdą, nie będę specjalnie dla ciebie nagrywał filmu, żebyś uwierzył, a każdy komp zachowuje się inaczej, BF3 chodził mi jak napisałem, ale za to Skyrim już mi tak pięknie nie chodzi, a powinien. Pozdrawiam i na przyszłość, nie zawsze wykresy prawdę Ci powiedzą. Taką prawdę jaką piszesz to zachowaj dla siebie i dla kolegów .Mi nic nie musisz udowadniać bo to nie ja wróżę z fusów tylko ty Takich znawców w temacie podobnych do ciebie jest z 90% więc dyskusja nie ma sensu bo na siłę nie mam zamiaru cię uświadamiać Tu też masz stałe 60kl/s w Ultra http://www.bit-tech.net/hardware/2011/11/10/battlefield-3-technical-analysis/3 Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Znawca Cytuj Link to post Share on other sites
andon 3 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Było w teście Battlefielda ,że wykorzystuje 3 rdzenie co najmniej. Więc bym zaczął od wymiany CPU a potem jakąś kartę pokroju 6850. Zależy też ile masz kasy:D Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts