Sony156 4965 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 @UP To tak jak z Twoim zasilaczem, polecasz gó**o, bo masz gó**o 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Silanceyo 0 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Nie zależy Ci na systemie i masz dużo miejsca w kieszeni (chyba, że nosisz na szyi:p) weź Omnie HD, naprawde fajny telefon, duży ekran, dobry głośnik. Korzystałem z niego rok jednak jak wyżej piszą, brak Androida=dyskwalifikacja, zamieniłem go na iPhone 4 i jestem zadowolony z możliwości tego telefonu głownie dzieki systemowi iOS i Appstore/Cyndia. Na liście nie masz nic ciekawego z Androidem;( Z poza listy wybrałbym jakiegoś HTC np. Wildfire S. PS: Najlepsze gry np. Dungeon Hunter, Modern Combat 3, Dead Space i wiele innych raczej znajdziesz tylko na iOS/Android. Edytowane 20 Grudnia 2011 przez Silanceyo Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Dzisiaj oglądałem różne telefony. Miałem brać SGS ale nie jest dostępny albo kosztuje majątek. Wszyscy proponują SGS+ ale ma gorszą grafikę. W końcu wybór padł na Neo V (po drodze Arc S). Ostatecznie rozbiłem się o kolor..... Granatowo-czarny albo biały. Moja kobieta powiedziała, że lepiej wziąć biały i nie poddawać się powszechnym trendom Tak więc jedzie do mnie biała Neo V. Bawiłem się tym fonem u znajomego. Wykręcona jest na 1.6GHz i gdyby nie bateria przy takim zegarze to byłaby lepsza od SGS i SGS+ (oczywiście w tej cenie). Dałem złotówkę Cytuj Link to post Share on other sites
andrev 84 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Mądra kobieta Neo V to też dobry wybór chociaż mi osobiście nie podoba sie jej wygląd ale to kwestia gustu. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 A może Samsung i5700. Akurat tak się złożyło, że mam takiego do sprzedania Cytuj Link to post Share on other sites
góral86 0 Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 juz nie trzeba Temat do zamknięcia Xperie x10 kupiłem dzisiaj Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 No to jak będziesz go miał to zapraszam na stronę bardzo dobrze znaną posiadaczom x10i czyli www.se-x10.pl. Tam masz wszystko pięknie wytłumaczone co masz robić, żeby telefon jako tako chodził Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ten telefon ma jeszcze jakieś wsparcie od SE czy już go mają w du**e? Pytam, bo na stronie jak wpiszę w szukajce to go znajduje ale stron nie otwiera. Tak jak reszty flagowców. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Niestety ostatnia aktualizacja dla X10i to była wersja 2.3. Niestety więcej już nie będzie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts