devil12 0 Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dokładnie. Ja swoją karcioche od MSI też niedawno wysłałem na gware.... coś jest z tymi ich kartami..... Cytuj Link to post Share on other sites
pudel 10 Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Ostatnio faktycznie coraz więcej uwalonych kart MSI sam miałem problem z przegrzewającą się 560 Ti, wymienili na 570 TF2 I nawet sterownik ekranu się nie sypie super cicho i stabilnie, z kolei Giguś też święty nie jest ): raczej rozsądniej trzymać się wersji referencyjnych z autorskim chłodzeniem, te zmodyfikowane modele podkręcone fabrycznie są do niczego ciągle coś się z nimi dzieje.Tak jakby historia się powtarza, dawno temu jeśli pamiętacie, robili całkiem fajne niezawodne płyty, potem było tragicznie nikt nie chciał kupować. Edytowane 15 Grudnia 2011 przez pudel Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts