sajgon338 1 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Mam problem ze stabilną pracą mojego systemu windows. Od dawna, gdy gram przykładowo w jakąś grę co jakiś czas minimalizuje mi się ona, a gra "osu!" mimo, że mam od 700 do 1400 kl/s to co chwila się ścina, tak, iż gra jest niemożliwa (to samo jest nawet po ograniczeniu liczby klatek). Sprzęt to E8400 2GB RAM i 9800GT, a system to 7 Ultimate. Dodam, że wirusa nie mam. Cały czas czujny ESET i były w między czasie 2 skany. Defragmentacje również robiłem, użyłem także CCleaner'a. nie wiem co mogę jeszcze dodać, pytajcie i czekam na poważne rady. Z góry dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 W7U w wersji 64 bit? Cytuj Link to post Share on other sites
Nergal 1 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 przeskanuj malwarebytes antimalware, skan szybki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts