bucyfer 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 I nie chcę żeby cena była większa niż 120zł. Myślałem nad Plantronics GameCom 367, jednak Seenhaiser ma kilka modeli w podobnej cenie. Ofc, mają się mieścić całe uszy(najlepiej), mają być wytrzymałe(czyli często użytkowanie). Głównie do gier i nieco muzyki/filmów. Chcę, żeby wytrzymały kilka lat, bo stare wytrzymały rok, powypadały gąbki na uszy, cisną i prawa słuchawka nie działa. Cóż, czego oczekiwać po Media-techach za 30zł. Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 http://allegro.pl/item719091345_sennhei ... _w_wa.html - kolega je ma. Super basy, czysty dźwięk, ogólnie bardzo fajne słuchawki Cytuj Link to post Share on other sites
Rycerski 0 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 u mnie świetnie spisują się Creative HS-1000 Fatality Gaming, ale ja nie mam jakiś specjalnych wymagań - gry, skype oraz muzyka - do tego celu są idealne Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 http://allegro.pl/item719091345_sennheiser_hd_202_hd202_gwarancja_2_lata_w_wa.html - kolega je ma. Super basy, czysty dźwięk, ogólnie bardzo fajne słuchawki Nie wiem czy kolega nie używa przypadkiem aparatu słuchawkowego , ale te słuchawki grają niemalże tylko basem i to w dodatku niezbyt dobrej jakości Jak już ma być Sennheiser, to wolałbym HD201 - bardziej zrównoważony dźwięk i nie jest wykastrowany z wysokich tonów jak HD202 Ale i tak do CAL!-i się nie umywają Tylko one przekraczają budżet dwukrotnie Cytuj Link to post Share on other sites
manioor 2 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ja uzywam sennheiser hd 202 + mikro za 15zl w sumie okolo 100zl i jestem bardzo zadowolony z uzytkowania. Mily cieply bas, wysoka jakosc dzwieku i jak na sluchawki za 80zl bardzo dobrze tlumia odglosy otoczenia. W tej cenie nie znajdziesz napewno lepszych sluchawek. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts