jilted 0 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 cześć komp ma być do gier. stanąłem przed wyborem monitora i po zastanowieniu wybrałem rozdzielczość 1680x 1050 w aspect ratio 16:10 . dlaczego taka? bo Full HD po prostu dla mnie nie nadaje się do PC, gdzie np. w grach RTS w ogóle najlepszy byłby 4:3. rozglądałem się troszkę w ofercie i nie jest tu gęsto a testów malutko. czy moglibyście doradzić mi jakiś w rozsądnej cenie 500 PLN? WAŻNE PYTANIE: wiem że jest to najgorszy czas na zakup kompa ze względu na świąteczne ceny : ( jestem w stanie poradzić sobie z miesiąc bez kompa ale tak naprawdę nie wiem czy warto? o jakiej porze stycznia ceny powinny spadać? czy opłaca się czekać na tą różnicę? kupując kompa w połowie stycznia jak dużo mogę zaoszczędzić w stosunku do Teraz? dziękuję pięknie za podpowiedzi pozdrawiam! : ) Cytuj Link to post Share on other sites
OlejPL 1 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 To w końcu monitor czy komputer? Cytuj Link to post Share on other sites
Neo 3 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No właśnie również się zastanawiam, czy chodzi Ci o kompa, czy o monitor. Bo w temacie piszesz że monitor, a w treści że komp. Więc WTF. Cytuj Link to post Share on other sites
jilted 0 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Mam tu pewne typy, w sumie są to najtańsze modele wg ceneo. Który polecacie? LG Flatron L206WU Acer X223WBD Asus MW221U Belinea 112201 Są to modele LCD - podobno lepsza technologia do gier niż LED? Edytowane 5 Grudnia 2011 przez jilted Cytuj Link to post Share on other sites
kumiech 0 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witam! Jeśli byłbyś zainteresowany, to ja miałbym do sprzedania monitor spełniający Twoje wymagania. Używam go już od prawie dwóch lat, nie miałem z nim żadnych problemów, ale planuję akualnie przesiadkę na coś większego. Posiadam monitor - LG Flatron W2234S, czyli LCD 22'' 1680x1050. Zadbany, żadnych bad pixeli, jedynie zdarta farba na podstawce wielkości 5 milimetrów (zamalowana, niewidoczna). Jeśli byłbyś chętny do zakupu, to proszę o info na PW. Pozdrawiam, kumiech. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ogólnie polecał bym monitory Samsung. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts