Skocz do zawartości

[TEMAT OGÓLNY] PlayStation 3

Recommended Posts

Gość effendi360

Widzisz przynajmniej Ty odpisałeś jakoś normalnie. Inni oczywiście są ślepi i nie widzą, że w pierwszym poście napisałem

w kwestii mojego gustu

.

Nie podoba się = nie grać, tylko tłuczcie sobie godzinami, jak macie czas w tego debilnego batlefielda co wam ledwo chodzi :D

Edytowane przez effendi360
  • 2 tygodnie później...

Jeśli chodzi o bf3 i platformy to radze sobie porównać grafikę na multi bo tam właśnie jest dużo różnica. A zainteresował się ktoś nominacjami VGA ?? Wiedźmin 2 nominowany w kategoria najlepszej gry na pc a w rpg go zabrakło ! WTF. Do tego w kwesto najlepszej grafiki nie ma Bf3 jak i Crysia 2. Szczerze powiedziawszy to nie wiem kto układał tą listę.

Edytowane przez wrobellito
  • 3 tygodnie później...

Witajcie! Mam do Was szybkie pytanko - czy oficjalnie w sprzedaży były zestawy PS3 500GB? Widzę, że się takowe pojawiły w komputroniku i mają cenę niewiele wyższą niż moja upatrzona na święta na allegro 320-tka, a im dysk większy tym lepiej. Czy ktoś z Was może posiada taką pojemniejszą wersję PS3?

Gość effendi360

Aleeee ja bym nie brał, bo takie 500gb mają już na 100% dyski dwutalerzowe. Włożyłem taki do swojej ps3 na jakiś czas i zamieniłem z powrotem na mniejszy bo loadingi były zauważalnie dłuższe.

Poza tym po co Ci ps3 ? Lubisz wywalać kasę w błoto ? Przecież ta konsola to syf. Moja się kurzy od roku, jedyne co na niej grałem to uncharted 3 ostatnio.

Nowsze nie znaczy lepsze. Na PS3 potrafiłem grać przez dwa lata w cztery tytuły i mi się nie znudziło - COD:MW2, FIFA i TDU2. PS3 nie jest obiektywnie gorsze bo za 1000 masz coś co jest bardzo dobrym odtwarzaczem BluRay, czytnikiem różnych kart SD, odtwarza filmy z USB, muzykę w roli JukeBox, przeglądarka i YT na ekranie TV, i to tego gry które nie są tak ładne jak na PC ale nie oszukujmy się, za 1000 nie kupicie PC na którym te gry pokazałyby przewagę.

PS3 wygląda ładniej niż PC i wygląda dobrze w salonie w kąciku RTV. Niektórzy ludzie nie mają swoich pokoi-świątyń a dużo łatwiej jest przekonać żonę do takiej PS3 która w miarę ładnie wygląda i nie trzeba ciągnąć kabli z drugiego pokoju by połączyć z PC, a do tego można ją namawiać tym wszystkim co podoba się ludziom (i kobietom też ;) )w Nintendo WEE.

To są argumenty za PS3. Mi osobiście podoba się w niej możliwość dobrej przeglądarki na ekranie TV (bez dwóch zdań lepsze rozwiązanie niż internet jako opcja TV).

Widzę, że jak wszędzie są za i przeciw głosy :) Na nową generację konsol nie będę czekał, sprzęt nintendo nigdy mnie niczym nie przyciągnął, to zupełnie inna bajka niż PS3/Xbox360, nie te tytuły, nie ta grafika. PS3 jest mocno multimedialne i na tym mi też zależy, szczególnie na napędzie BD, żebym nie musiał kupować osobnego odtwarzacza BD, a ten dysk 500-tka mi pasuje strasznie, dlatego się już zdecydowałem i zamówiłem w komputroniku. Konsolka teraz ma na tyle atrakcyjne ceny że można brać, na starcie ponad 2-2,5k zł kosztowała i nie była tego warta imho :)

Gość effendi360

A jak to jest z graniem przez sieć na konsolach? Na PS się nie płaci, na X-boxie się płaci?

Na xsie masz dostęp do 99% materiałów typu dema itd za friko ale jak chcesz grać online to musisz wykupić pakiecik gold - 120zł za 14 miechów na allegro. Na ps3 niby jest granie za darmo ale jak chcesz mieć dostęp do większej ilości materiałów i mieć +25 do respectu na osiedlu możesz wykupić sobie pakiet PSN+ samo granie online jednak jest za friko.

Było nie było mam jedno i drugie (Live, PSN w tym psn+) i mimo krótko rzecz ujmując PSN się do XLive nie umywa. To jest po prostu dno, w ogóle jakiś chory cały interfejs, na Xsie masz całego Live zintegrowanego z Dashem i działa to o niebo lepiej.

A że na Xsie trzeba płacić ? 120 zeta za 14 miechów... bez przesady... Jak ktoś jara szlugi to wydaje na nie w dwa tygodnie więcej kasy...

Ja kupiłem w tamtym tygodniu PS3 Slim 160GB, i jestem zadowolony

Domniemam że piszesz do nas z laptopa a na pececie ani na Xsie nigdy nie grałeś skoro jesteś z ps3 zadowolony.

Konsolka teraz ma na tyle atrakcyjne ceny że można brać, na starcie ponad 2-2,5k zł kosztowała i nie była tego warta imho :)

MY GOD !!!! 1200zł za sprzęt któremu szósty rok idzie ??? To jest według ciebie atrakcyjna cena ? %-)

Ja za swojego psyfa rok temu z dyskiem 250 giga dałem 700zł :D Nawet po dokupieniu dysku wychodzi kilka stówek taniej niż twoja "atrakcyjna cena".

Edytowane przez effendi360