Gość effendi360 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) Widzisz przynajmniej Ty odpisałeś jakoś normalnie. Inni oczywiście są ślepi i nie widzą, że w pierwszym poście napisałem w kwestii mojego gustu. Nie podoba się = nie grać, tylko tłuczcie sobie godzinami, jak macie czas w tego debilnego batlefielda co wam ledwo chodzi Edytowane 10 Listopada 2011 przez effendi360 Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) Tylko tam się liczy skill... Tekst jednego z klanowiczów. Edytowane 10 Listopada 2011 przez Ujemny Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Tylko jeszcze trzeba mieć czas sobie go wyrobić... Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) Jeśli chodzi o bf3 i platformy to radze sobie porównać grafikę na multi bo tam właśnie jest dużo różnica. A zainteresował się ktoś nominacjami VGA ?? Wiedźmin 2 nominowany w kategoria najlepszej gry na pc a w rpg go zabrakło ! WTF. Do tego w kwesto najlepszej grafiki nie ma Bf3 jak i Crysia 2. Szczerze powiedziawszy to nie wiem kto układał tą listę. Edytowane 19 Listopada 2011 przez wrobellito Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Z tą grafiką to pojechali... LA Noire oprócz postaci ma biedną grafikę, a tutaj dali... Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Cała lista to jedno WIELKIE nieporozumienie... Cytuj Link to post Share on other sites
banner1 1 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 konsola zdechła całkowicie ) Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Brak nowych tytułów, brak nowych produktów... Trzeba czekać na PlayStation 4, albo zakupić PS VITA. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Może za dwa lata się doczekamy. Ja tam kupuję nowe nintendo. Cytuj Link to post Share on other sites
Emman 0 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Witajcie! Mam do Was szybkie pytanko - czy oficjalnie w sprzedaży były zestawy PS3 500GB? Widzę, że się takowe pojawiły w komputroniku i mają cenę niewiele wyższą niż moja upatrzona na święta na allegro 320-tka, a im dysk większy tym lepiej. Czy ktoś z Was może posiada taką pojemniejszą wersję PS3? Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 tak oficjalnie od roku są w sprzedaży takie wersję Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Aleeee ja bym nie brał, bo takie 500gb mają już na 100% dyski dwutalerzowe. Włożyłem taki do swojej ps3 na jakiś czas i zamieniłem z powrotem na mniejszy bo loadingi były zauważalnie dłuższe. Poza tym po co Ci ps3 ? Lubisz wywalać kasę w błoto ? Przecież ta konsola to syf. Moja się kurzy od roku, jedyne co na niej grałem to uncharted 3 ostatnio. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Nie prowokuj kuliga! Cytuj Link to post Share on other sites
banner1 1 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Też nie wiem, po co kupować archaiczny sprzęt na gwiazdkę. Lepiej odłóż kasę na nowe nintendo. Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 i co ma te nowe nintendo PS jest lepszą konsolą Cytuj Link to post Share on other sites
banner1 1 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Boże, co ma nowe.... GRY !!!! myśl trochę Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 myślę wystarczająco na tyle wiedzieć co jest lepsze Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Oooo tu muszę stanąć w obronie. Nowe niny zapowiada się naprawdę ciekawie. Najprawdopodobniej tak zrobię, że sprzedam mojego złomboxa i ps(yf) 3 i łyknę to niny nowe. Cytuj Link to post Share on other sites
elkey 25 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Nowsze nie znaczy lepsze. Na PS3 potrafiłem grać przez dwa lata w cztery tytuły i mi się nie znudziło - COD:MW2, FIFA i TDU2. PS3 nie jest obiektywnie gorsze bo za 1000 masz coś co jest bardzo dobrym odtwarzaczem BluRay, czytnikiem różnych kart SD, odtwarza filmy z USB, muzykę w roli JukeBox, przeglądarka i YT na ekranie TV, i to tego gry które nie są tak ładne jak na PC ale nie oszukujmy się, za 1000 nie kupicie PC na którym te gry pokazałyby przewagę. PS3 wygląda ładniej niż PC i wygląda dobrze w salonie w kąciku RTV. Niektórzy ludzie nie mają swoich pokoi-świątyń a dużo łatwiej jest przekonać żonę do takiej PS3 która w miarę ładnie wygląda i nie trzeba ciągnąć kabli z drugiego pokoju by połączyć z PC, a do tego można ją namawiać tym wszystkim co podoba się ludziom (i kobietom też )w Nintendo WEE. To są argumenty za PS3. Mi osobiście podoba się w niej możliwość dobrej przeglądarki na ekranie TV (bez dwóch zdań lepsze rozwiązanie niż internet jako opcja TV). Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 I właśnie tacy ludzi jak ty blokują rynek nie pozwalając mu się rozwijać. A tacy ludzie jak ja przez to bardzo cierpią. Cytuj Link to post Share on other sites
elkey 25 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Jak zwykle potrafisz mnie rozbawić . Cytuj Link to post Share on other sites
Emman 0 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Widzę, że jak wszędzie są za i przeciw głosy Na nową generację konsol nie będę czekał, sprzęt nintendo nigdy mnie niczym nie przyciągnął, to zupełnie inna bajka niż PS3/Xbox360, nie te tytuły, nie ta grafika. PS3 jest mocno multimedialne i na tym mi też zależy, szczególnie na napędzie BD, żebym nie musiał kupować osobnego odtwarzacza BD, a ten dysk 500-tka mi pasuje strasznie, dlatego się już zdecydowałem i zamówiłem w komputroniku. Konsolka teraz ma na tyle atrakcyjne ceny że można brać, na starcie ponad 2-2,5k zł kosztowała i nie była tego warta imho Cytuj Link to post Share on other sites
VMAX OC 5 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ja kupiłem w tamtym tygodniu PS3 Slim 160GB, i jestem zadowolony Teraz zbieram na fajny LCD ew Plazme Bo CRT 28 Cali panorama pomimo 100Hz szału nie robi Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A jak to jest z graniem przez sieć na konsolach? Na PS się nie płaci, na X-boxie się płaci? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) A jak to jest z graniem przez sieć na konsolach? Na PS się nie płaci, na X-boxie się płaci? Na xsie masz dostęp do 99% materiałów typu dema itd za friko ale jak chcesz grać online to musisz wykupić pakiecik gold - 120zł za 14 miechów na allegro. Na ps3 niby jest granie za darmo ale jak chcesz mieć dostęp do większej ilości materiałów i mieć +25 do respectu na osiedlu możesz wykupić sobie pakiet PSN+ samo granie online jednak jest za friko. Było nie było mam jedno i drugie (Live, PSN w tym psn+) i mimo krótko rzecz ujmując PSN się do XLive nie umywa. To jest po prostu dno, w ogóle jakiś chory cały interfejs, na Xsie masz całego Live zintegrowanego z Dashem i działa to o niebo lepiej. A że na Xsie trzeba płacić ? 120 zeta za 14 miechów... bez przesady... Jak ktoś jara szlugi to wydaje na nie w dwa tygodnie więcej kasy... Ja kupiłem w tamtym tygodniu PS3 Slim 160GB, i jestem zadowolony Domniemam że piszesz do nas z laptopa a na pececie ani na Xsie nigdy nie grałeś skoro jesteś z ps3 zadowolony. Konsolka teraz ma na tyle atrakcyjne ceny że można brać, na starcie ponad 2-2,5k zł kosztowała i nie była tego warta imho MY GOD !!!! 1200zł za sprzęt któremu szósty rok idzie ??? To jest według ciebie atrakcyjna cena ? Ja za swojego psyfa rok temu z dyskiem 250 giga dałem 700zł Nawet po dokupieniu dysku wychodzi kilka stówek taniej niż twoja "atrakcyjna cena". Edytowane 20 Grudnia 2011 przez effendi360 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts