kulig75 1 Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Battlefield 3 na PS3 "Nie spoczniemy dopóki nie osiągniemy zadowalających i równych jakościowo wersji na obu konsolach. Jednak to PlayStation 3 będzie posiadać pierwszeństwo, gdyż zamierzamy uwolnić jej GPU i SPU" (SPU komórki Cell'a) To możemy się spodziewać ładnego Battlefield'a3 na PS3 W końcu nie będzie konwersji z xklocka pożyjemy zobaczymy czy twórcy odwalą kawał dobrej roboty http://s.cdaction.pl/obrazki/battlefield-3-screen-03_4b70.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ale co jak co ale to właśnie na Pecetowej wersji twórcy najbardziej się skupiają a efekty już widać gołym okiem Cytuj Link to post Share on other sites
Rakoth 5 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Może jak zaczną olewać konsole i skupią sie na PC to doczekamy się szybciej nowej generacji konsol. Cytuj Link to post Share on other sites
kulig75 1 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Może jak zaczną olewać konsole i skupią sie na PC to doczekamy się szybciej nowej generacji konsol. Tak skupią się na PC-tach gdzie 90% ludków będzie mogło sobie ściągać gry za free z sieci Jedzie mi tu czołg Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Ta. Na pewno pograsz przez sieć w BC na piracie. Cytuj Link to post Share on other sites
kulig75 1 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Ta. Na pewno pograsz przez sieć w BC na piracie. No to należysz do tych 10% Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 http://www.ppe.pl/news-6317-MGS_Rising_ ... a_PS3.html "Traktujemy wszystkie trzy wersje gry z jednakową troską, jednak pewne ograniczenia bywają frustrujące. Jedynie PlayStation 3, dzięki mocy obliczeniowej, pozwala nam na bezproblemowe tworzenie najlepszego możliwego doświadczenia. Więc to naturalne, że wersja na PlayStation 3 jest lepsza od dwóch pozostałych." Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 http://www.ppe.pl/news-6317-MGS_Rising_najlepsze_na_PS3.html "Traktujemy wszystkie trzy wersje gry z jednakową troską, jednak pewne ograniczenia bywają frustrujące. Jedynie PlayStation 3, dzięki mocy obliczeniowej, pozwala nam na bezproblemowe tworzenie najlepszego możliwego doświadczenia. Więc to naturalne, że wersja na PlayStation 3 jest lepsza od dwóch pozostałych." Wiadomo, ze PS3 pociagnie dluzej od Xboxa. Gdyby wszystkie gry multiplatformowe odpowiednio wykorzystywaly moc Cella to na Xboxa nigdy nie powstalaby ladniejsza gra. Cytuj Link to post Share on other sites
kulig75 1 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 http://www.ppe.pl/news-6317-MGS_Rising_najlepsze_na_PS3.html "Traktujemy wszystkie trzy wersje gry z jednakową troską, jednak pewne ograniczenia bywają frustrujące. Jedynie PlayStation 3, dzięki mocy obliczeniowej, pozwala nam na bezproblemowe tworzenie najlepszego możliwego doświadczenia. Więc to naturalne, że wersja na PlayStation 3 jest lepsza od dwóch pozostałych." PS3 ma jeszcze trochę zapasu jeżeli wszyscy skupią się na tej platformie i wszystkie od teraz gry wyglądałyby jak GOW3 U2 KZ3 to ten sprzęt pociągnie spokojnie jeszcze dwa lata o gameplay mogę być spokojny wszystkie exy są świetne nie ma takiej opcji aby nie ukończyć gry. Jedyny nie udany zakup to Far Cry 2 po paru godzinkach 8% gry odstawiłem tego gniota na półkę nuuuuda Dla mnie 2012-2013 jest dobrym okresem na nową generację i niech tak pozostanie lepiej trochę poczekać i doświadczyć prawdziwego skoku w jakości gier i mieć pewność że kupi się nową generację a nie odgrzewanego kotleta Piękny KZ3 Crysis2 czekamy co pokażesz na PS3 bo do KZ3 trochę brakuje Cytuj Link to post Share on other sites
Diabeł 0 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Taka ciekawostka co by sie troll śnięty w osobie kuliga, killzona i wulfona nie udławił własnym ejakulatem Cytuj Link to post Share on other sites
kulig75 1 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Taka ciekawostka co by sie troll śnięty w osobie kuliga, killzona i wulfona nie udławił własnym ejakulatem Zabieraj się blaszany betonie jak nie masz nic konkretnego do napisania to wiesz gdzie twoje miejsce... Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Taka ciekawostka co by sie troll śnięty w osobie kuliga, killzona i wulfona nie udławił własnym ejakulatem Idź sobie lepiej pograć w Metro na PC... ...jak odpalisz Cytuj Link to post Share on other sites
Diabeł 0 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Zabieraj się blaszany betonie jak nie masz nic konkretnego do napisania to wiesz gdzie moja stara ciągnie... spokojnie plastikowy chlebaku konsolowy Idź sobie lepiej pograć w Metro na PC... ...jak odpalisz gram na swoim playstation zazwyczaj, no ale jak polecasz to sproboje... Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Idź sobie lepiej pograć w Metro na PC... ...jak odpalisz gram na swoim playstation zazwyczaj, no ale jak polecasz to sproboje... W takim razie nie rozumiem w jakim celu jedziesz po Kuligu i Wulfenie Cytuj Link to post Share on other sites
Diabeł 0 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 to ze mam konsole nie znaczy ze mi mozg wyparowal panie kolego Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 A im niby tak? Fakt, że są Fanboy'ami, ale co w tym złego? Sam nim jestem. Zachowujesz się jak kompletny ignorant... Cytuj Link to post Share on other sites
kulig75 1 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 to ze mam konsole nie znaczy ze mi mozg wyparowal panie kolego Na razie to tobie wyparował zaczynając głupią zaczepkę i co chcesz osiągnąć żebym musiał ci pojechać po rajtuzach jak zwykle tego chcesz. Cytuj Link to post Share on other sites
Diabeł 0 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Fanboy fanboyem, troll trollem. Nie myl pojec kulig75: pojechac to ty sobie mozesz do miasta ludzi zobaczyc co najwyzej Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Na geforcie 8600 gt lepiej nie próbuj z tym metro. Cytuj Link to post Share on other sites
Diabeł 0 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Zdaje sobie z tego sprawe Nie ma co oczekiwac cudow po komputerze ktory ma 4 lata na karku :tajniak: Chociaz wspomne ze ostatnio gralem w dead space 2 na pelnych detalach(oprocz AA i AF) i gralo sie bardzo komfortowo a framerate nie spadal ponizej 22 klatek na sekunde Cytuj Link to post Share on other sites
kulig75 1 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Fanboy fanboyem, troll trollem. Nie myl pojec kulig75: pojechac to ty sobie mozesz do miasta ludzi zobaczyc co najwyzej Przecież sam ma napisane ciemnogród jak trafnie pasuje do jego osoby Diabełku dajesz Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Zdaje sobie z tego sprawe Nie ma co oczekiwac cudow po komputerze ktory ma 4 lata na karku :tajniak: Chociaz wspomne ze ostatnio gralem w dead space 2 na pelnych detalach(oprocz AA i AF) i gralo sie bardzo komfortowo a framerate nie spadal ponizej 22 klatek na sekunde I czego się bać na ekranie malutkiego monitora? Klimat to masz jak siądziesz na fotelu, odpalisz konsole na co najmniej 40"TV i w miarę dobrym systemie audio 5.1 Wtedy dopiero idzie narobić w gacie. Mi się słabiutko grało na kompie w Dead Space, dopiero jak odpaliłem ją na konsoli to się zacząłem bać Cytuj Link to post Share on other sites
Diabeł 0 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Diabełku dajesz Killzonku dawac to najwyzej mozesz ty za stodolą jak doplacisz Adixx: komputer mam podlaczony do telewizora, 5.1 audio jest, dupal shock do kompa podpiety jest ale i tak wole grac na myszce I w zadnym momencie mnie ta gra nie przestraszyla, jedynie warstwa audio jak zwykle trzyma klase Jedynka pod wzgledem klimatu zaszczucia rządzi, nie raz nie dwa wydygalem przy niej :oops: Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Adixx: komputer mam podlaczony do telewizora, 5.1 audio jest, dupal shock do kompa podpiety jest ale i tak wole grac na myszce I w zadnym momencie mnie ta gra nie przestraszyla, jedynie warstwa audio jak zwykle trzyma klase Jedynka pod wzgledem klimatu zaszczucia rządzi, nie raz nie dwa wydygalem przy niej :oops: Wczoraj obejrzałem Dead Space: Downfall i jakoś tak narobiło mi apetytu na grę Nie przeszedłem całej jedynki, ale pamiętam, że nawet Silent Hill 2 nie trzymał tak w napięciu. W Dead Space najlepiej się gra ze znajomymi, wtedy można się wspólnie bać Cytuj Link to post Share on other sites
kulig75 1 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Zdaje sobie z tego sprawe Nie ma co oczekiwac cudow po komputerze ktory ma 4 lata na karku :tajniak: Chociaz wspomne ze ostatnio gralem w dead space 2 na pelnych detalach(oprocz AA i AF) i gralo sie bardzo komfortowo a framerate nie spadal ponizej 22 klatek na sekunde I czego się bać na ekranie malutkiego monitora? Klimat to masz jak siądziesz na fotelu, odpalisz konsole na co najmniej 40"TV i w miarę dobrym systemie audio 5.1 Wtedy dopiero idzie narobić w gacie. Mi się słabiutko grało na kompie w Dead Space, dopiero jak odpaliłem ją na konsoli to się zacząłem bać I o to chodzi rozwalisz się na fotelu 3 m od 40-50 calowego TV i to się nazywa komfort i klimat do tego dobre audio 5.1 gdzie siedzisz w odpowiednich odległościach od kolumn tylnych i podłogowych bezcenne Jak można teraz grać na monitorach 19-22 calowych z nosem w ekranie do tego jakość monitorów dużo odbiega od telewizorów full HD z bardziej zaawansowaną elektroniką w środku Nawet nie będę krył sam posiadam 40 calówkę sony bravia tak jak sprzęt audio z kolumnami Paradigm gdzie dzwiękowy wykop jest pożądany. Piec jest dobry ale do pracy do przeglądania stron na takich monitorach Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts