Gość Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Dość droga inwestycja. Spodziewałem się, że do nagrywania w HD wystarczy kabelek hehe no cóż... Chyba najtańsza opcja to zakup używanego odtwarzacza DVD z funkcją nagrywania, bądź jakiegoś lepszego tunera tv do komputera (mój to stary złom) Cytuj Link to post Share on other sites
piranha 0 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 bylo Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Tak ale pokazuje iż nawet 5 lat produkcji gry ma swoje wady. Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Trudno żeby nie miała. Nie ma rzeczy idealnych , życie to nie bajka niestety. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Qurde może sie czepiam ale mi w GT cholernie nie podoba mi się i przeszkadza mi to, że kamera TPP jest "przyklejona" do samochodu - skręcasz furą kamera też skręca. Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Qurde może sie czepiam ale mi w GT cholernie nie podoba mi się i przeszkadza mi to, że kamera TPP jest "przyklejona" do samochodu - skręcasz furą kamera też skręca.A, kto twierdzi, że Gran Turismo 5 musi każdemu przypaść do gustu? Czepiaj się, czepiaj, od tego jest forum, a im większa rzesza czepialskich, tym większy nas posłuch, a w konsekwencji lepsze produkty (tu już ubarwiłem). Z kamerą TPP niestety nic się nie da zrobić. Może łata? Już są dwie, za niedługo trzecia, więc może w czwartej, piątek, szóstej... Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Teraz zacznie się łatanie gry która powstawała 5 lat.... Cytuj Link to post Share on other sites
lwses 336 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Siemka,własnie zastanawiam sie nad kupnem konsoli tylko dla GT5 i teraz pytanie do was... jaką konsole wybrać ? wersja slim,pojemność dysku nie istotna,model konsoli który jest najmniej podatny na awarie. Odnosnie samej gry GT5 to zapytam posiadaczy owej ściganki,czy mogli by sie wypowiedziec na temat GT5 + i - Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Zadna wersja slim, wersja PHAT z dyskiem 60GB - wiecej "mozliwosci". Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Odnosnie samej gry GT5 to zapytam posiadaczy owej ściganki,czy mogli by sie wypowiedziec na temat GT5 + i - Temat na temat Gran Turismo 5 już istnieje - kliknij. Zajrzyj jeszcze na tą stronę - kliknij. Cytuj Link to post Share on other sites
lwses 336 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Zadna wersja slim, wersja PHAT z dyskiem 60GB - wiecej "mozliwosci". fajnie a możesz napisać jakie to możliwości ?? w czym te różnice itd. ? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Instalka Linuxa, homebrew, takie tam. Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Ajajaj, pochwale się. Dołączam do grona peesowiczów z PS3 SLIM 160GB i plazmą Panasonic 42" ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
nineteenth 0 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Instalka Linuxa, homebrew, takie tam. Raczej nie, Sony zablokowało możliwość instalacji Linuxa od softu 3.00 (?) Chyba, że zamierzasz piracić, a to już inna sprawa. Wersje Fat, nie dostaniesz raczej w sklepie, może trafisz na jakaś wyprzedaż, lub Allegro oczywiście. Ja proponuję wersję Slim. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Chyba, że zamierzasz piracić, a to już inna sprawa. Jezeli modyfikacje softu przywracajaca mozliwosc instalki Linuxa nazywasz piraceniem to zycze powodzenia. Cytuj Link to post Share on other sites
nineteenth 0 Napisano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Z tego co mi wiadomo modyfikacje są niezgodne z licencją, nie interesuję się przeróbka PS3, ale chyba nie jest jeszcze możliwa instalacja Linuxa na konsoli za pomocą Jailbreak. Chociaż mogę się mylić. Ostatnio czytałem newsa o banowaniu konsol, które są przerobione. Wystarczy połączyć się z PSN i ban. Nie wiem, czy to w 100% działa, ale jeśli wolisz Linuxa na konsoli niż dostęp do PSN i PSS to Twoja sprawa. ... to zycze powodzenia.Wzajemnie Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witam! Jak bym chciał wymienić dysk w PS3 na większy niż 250 GB to jaki z 2'5 polecacie? I do jakiej wielkości PS3 obsługuje dyski ? Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 I do jakiej wielkości PS3 obsługuje dyski?PlayStation 3 korzysta z systemu zapisów plików FAT32, a maksymalna pojemność dysku/maksymalna wielkość partycji w tym systemie to 2TB. Western Digital Scorpio Blue WD10TPVT 1TB powinien współpracować z PlayStation 3. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 A jak w takim razie wyglada skopiowanie wszystkich danych z starego dysku na nowy? Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 A jak w takim razie wyglada skopiowanie wszystkich danych z starego dysku na nowy?HDD z PlayStation 3 to najzwyklejszy w świecie dysk twardy 2,5". Podłączasz oba do komputera stacjonarnego, i... Ctrl+C, Ctrl+V. Teoretycznie. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 http://ppe.pl/news-4536-GT5__standardowe_auta_przejda_lifting!.html Czyli się nie wyrobili, a Sony naciskało Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 HDD z PlayStation 3 to najzwyklejszy w świecie dysk twardy 2,5". Podłączasz oba do komputera stacjonarnego, i... Ctrl+C, Ctrl+V. Teoretycznie. Niestety lipa - windows go nie zobaczy bo ma jakiś inny system plików. Wiem bo już próbowałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 HDD z PlayStation 3 to najzwyklejszy w świecie dysk twardy 2,5". Podłączasz oba do komputera stacjonarnego, i... Ctrl+C, Ctrl+V. Teoretycznie. Niestety lipa - windows go nie zobaczy bo ma jakiś inny system plików. Wiem bo już próbowałem. Zawsze możesz zgrać pliki - zapis stanu gry, zdjęcia, i tak dalej - na dysk zewnętrzny. Po wymianie dysku ponownie je wrzucić na HDD. Coś mi świta, że backup OS konsola nie trzyma na dysku twardym. Więc z instalacją systemu nie powinno być problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Coś mi świta, że backup OS konsola nie trzyma na dysku twardym. Spoko, tylko czytałem że z tym backupem są problemy - nie można skopiować niektórych danych np gier z PSS i ponoć sejvy czasami giną. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts