Driver400 0 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Witam! Mam pytanie jak jest z gwarancją w tym sklepie ? Chcę kupić podzespoły do komputera ale boję się że jak coś się stanie będą problemy potem? Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jeśli nie chcesz ryzykować, kupuj u sprawdzonych partnerów. Balta, ESC, Proline... Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Nie reklamowałem niczego w Agito, ale ogólnie sklep cieszy się dobrą opinią. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Agito jest bardziej pewne niż te, wyżej wymienione Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja też niczego nie reklamowałem, ale kupowałem tam kilka razy. Ze 3000 zł tam zostawiłem i zawsze byłem zadowolony z obsługi. Cytuj Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Agito jest zaufanym i często polecanym sklepem. Co do gwarancji ciężko powiedzieć, ale sklep na tym poziomie i z takimi opiniami musi być pod tym względem godny zaufania. Więc raczej nie musisz się obawiać. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Kupowałem w Agito monitor za ok. 1.700 PLN. Wszystko w porządku. Nie włożyli mi faktury do pudełka ale napisałem maila i dosłali pocztą. Proline też polecam. Kupowałem kilka razy, w tym prawie cały komputer za 2.900 PLN. Pomniejsze wydatki były w Morele i Yooki i też było w porządku Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 W proline też kupuję regularnie. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja kupuję tylko w agito i daje 100% rekomendację Cytuj Link to post Share on other sites
miglanc 9 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 zakup w agito bezproblemowy. zapomnieli włożyć fakturkę ale dosłali pocztą : ) Cytuj Link to post Share on other sites
Vercruysse 148 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Agito to jest sprawdzony sklep internetowy.Podam przykład kolega powyrzucał opakowania oraz fakturę i do nich napisał i nie robili najmniejszego problemu.Wystarczy że tylko podał numer zamówienia.Przysłali kopię faktury. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts