jeomax.co.uk 173 Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) Wlasnie obejrzalem. W 6 rundzie dostal gonga i uciekal po ringu, ale nie upadl - bo jak powiedzial potem - chcial pokazac wielkiego ducha ;-) Potem zaczal obijac twarz Australijczykowi, w moim odczuciu tak, jakby chcial zalatwic go TKO. Ale nadeszla 11 runda i tak przylozyl Greenowi, ze ten sie zachwial i kilka chwil pozniej kolejne gongi, z czego ostatni lewy chyba sierp zlozyl mu nogi na krzyz :-) Wlodarczyk potem ladnie dziekowal publicznosci, szkoda ze po polsku, a tlumacz wszystkiego nie przetlumaczyl... Green tez ladnie sie zachowal, chyba ze zlamana szczeka byl. Ale jak powiedzieli komentatorzy - obaj mieli tabletki usypiajace w rekawicach, dali se po razie, tyle, ze Wlodarczyk byl twardszy Edytowane 30 Listopada 2011 przez jeomax.co.uk Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Lepiej po polsku, niż jakby miał jechać tzw. wiejskim angielskim. Cytuj Link to post Share on other sites
kasek_mdc 0 Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) Adamczyk? Ten aktor? Niech to ktoś poprawi. Po za tym, Włodarczyk miał dużo szczęścia pozwalając się zdominować. Edytowane 30 Listopada 2011 przez kasek_mdc Cytuj Link to post Share on other sites
jeomax.co.uk 173 Napisano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) Adamczyk? Ten aktor? Niech to ktoś poprawi. Po za tym, Włodarczyk miał dużo szczęścia pozwalając się zdominować. Hehe, nie wiem, skad mi sie wzial Adamczyk, pewnie wysokie stezenie adrenaliny tuz po walce Wlodarczyk ma taki styl, ze lubi, jak sie na niego idzie - powiedzial komentator, wiec pewnie wiedzial, co robi. //Poprawiłem temat Edytowane 1 Grudnia 2011 przez SP1DER987 Cytuj Link to post Share on other sites
kropkikreski 0 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 taka walka ze jak ogladalam wieczorem powtorke to zasnelam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts