elkey 25 Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Pad: SCPH-10010 Przejściówka: Dragonpro V.2 System: Win 7 Podłączyłem pada pod USB i sytem wykrył nowy sprzęt jak PC USB Controller, widnieje w sprzęcie, pali się dioda Analog na padzie ale pad nie reaguje ani w grach ani w opcji kalibracji. Jakie sterowniki są mi potrzebne, do przejściówki czy pada? Ktoś was instalował już DS2 pod Win7? Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 w dualshocku 3 na USB potrzeba tylko MotionInJoy.com -> DS3 Tool Cytuj Link to post Share on other sites
elkey 25 Napisano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dualshock 2 + USB adapter powinien być wykrywany przez MotionJoy ale mojego nie MJ nie wykrywa. Pad dostaje zasilanie i Win go widzi ale nie reaguje przy kalibracji. Możliwe, że dostałem nieoryginalnego pada? Czy ktoś podłączał już DS2 pod PC? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts