emer1990 0 Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 do asusa jestem jakos bardziej przekonany.. Cytuj Link to post Share on other sites
erazm2 61 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) to go kup ale wiedz ze nawet ta wersja pro multi dobrze nie obsluzy jakby co gigus owszem Edytowane 1 Grudnia 2011 przez erazm2 Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Odradzam ram.net. Poczytaj opinie w internecie. Cytuj Link to post Share on other sites
emer1990 0 Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 wiem ale kumpel kupował rok temu i wszystko było okej, A jak nie ram net to gdzie?? tylko zeby była opcja ze złozeniem Cytuj Link to post Share on other sites
Pasjonat 366 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) agito.pl morele.net a można też przejrzeć ceneo.pl i w rezultacie wybrać 2 sklepy gdzie nawet pomimo 2 wysyłek będzie taniej (morele mają oddziały w wielu miastach w polsce) A własnoręczne złożenie komputera jest banalnie proste wystarczy poczytać instrukcje/opis podobnie jak się sprawa ma z datasheetami do scalaków a samemu zrobisz to lepiej aniżeli panowie ze sklepów którzy czasem walą fuszerki oraz się czegoś nauczysz A swoją drogą ten Asus nie ma portu COM czego zapewne w przyszłości będzie Ci brakować. Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Pasjonat 1 Cytuj Link to post Share on other sites
emer1990 0 Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ale na płycie głównej tam trzeba coś przestawiać i nie wydaje mi się żeby to było proste a w tej kasie nie chce czegoś "upalić" na początku. I np jeżeli coś nie będzie pasowało to w sklepie mi wymienią na inną część a tak to co ja zrobie ja tam bardziej w scalakach i mirkoklockach siedze niejeżeli w informatyce;D Znalazłem grafike z 2gb ddr5 http://www.ram.net.pl/product_info.php?products_id=109090 co sądzicie?? Cytuj Link to post Share on other sites
Pasjonat 366 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Znalazłem grafike z 2gb ddr5 http://www.ram.net.p...ducts_id=109090 co sądzicie??gtx 560ti jest już w porównywalnej cenie. ja tam bardziej w scalakach i mirkoklockachTo witam "bratnią" duszę Ale co przestawiać ? Montujesz procka + chłodzenie + ramki przykręcasz 9 śrubkami do obudowy >montujesz zasilacz>grafika> jakieś dyski> wszystko łączysz kabelkami przy okazji robisz cable managment i gotowe Cytuj Link to post Share on other sites
emer1990 0 Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jeżeli miałbym to sam składać to rzeczywiście opłaca się nawet w dwóch sklepach kupić;D i rzeczywiście ta GTX 560 Ti jest dużo lepsza od tej 2GB pomimo większej pamięci. gtx 560ti jest już w porównywalnej cenie. To witam "bratnią" duszę Ale co przestawiać ? Montujesz procka + chłodzenie + ramki przykręcasz 9 śrubkami do obudowy >montujesz zasilacz>grafika> jakieś dyski> wszystko łączysz kabelkami przy okazji robisz cable managment i gotowe A kolega może programuje jakieś uC?? Cytuj Link to post Share on other sites
Pasjonat 366 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Owszem programuje w domu i na uczelni z rodziny AVR a na uczelni również relikty przeszłości Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts