Skocz do zawartości

Assassin's Creed Odyssey  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      0
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      5
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      3
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      1
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Witam.

Właśnie ukończyłem Asasynka black flag..

Ogólnie przy synchronizacji 58% zajęło mi to 32 godziny 35 minut. Przejąłem wszystkie forty, odwiedziłem wszystkie lokacje, zdobyłem odzienie Majów, wykosiłem wszystkie statki R4 a w Abstergo zhakowałem 32 komputery.

Z błędów to miałem jeden - w Obserwatorium kiedy skoczyłem na "dziadka" nic się nie stało musiałem przeładować zapisaną grę i dopiero mogłem go zabić :P Poza tym żadnych innych błędów nie widziałem.

Tak od siebie to napiszę, że troszkę sceptycznie podszedłem do Black Flag - "piraci i asasyni? to się nie uda"... ale jednak gra mi się podobała.

Szkoda że tak zdawkowo potraktowali temat Desmonda i tego "ducha" kobiety. Ciekawe czy będzie kolejna część AC? :)

na czym gracie ?? Pad czy klawa+gryzoń ??

Ja na padzie ale zobaczę jak to się na klawie bawi :P

Kubuś też na legendarnego się nadziałem ostatnio. Taranem mnie zniszczył :wariat:

Tam to chyba na nie flota jest potrzebna bo Jackdaw sam sobie raczej nie poradzi :P

Edytowane przez darkatraz

Witam mam pytanie odnośnie najnowższej odsłony Assassin's Creed: IV Black Flag.

Jakie są wasze opinie na temat gry, warta uwagi?

I jaka jest  optymalizacja czy pogram na ultra w min. 30fps w rozdzielczości 1680x1050 na:

Karta Graficzna - MSI GTX760 2GB/256 DDR5 TWIN FROZER
Procesor - INTEL CORE i5-4670 3,40GHZ LGA1150
RAM - KINGSTON 2*4gb 1600 DDR3 CL9 
Płyta Główna - MSI Z87-G43 LGA1150 
Zasilacz - THERMALTAKE SMART SE MODULAR 630W 

?

Ma lepszą od AC3 :P

BTW. Stery dla tych co grają w AC4 na SLI :P oraz dla właścicieli Fermi (GTX 400s i 500s)

x86 -> http://www.nvidia.pl/download/driverResults.aspx/71134/pl

x64 -> http://www.nvidia.pl/download/driverResults.aspx/71188/pl

PS. Info o nich jest tutaj -> http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-331-93-beta-drivers-released

Edytowane przez darkatraz