Skocz do zawartości

FILMY - warte obejrzenia

Recommended Posts

Captain America: Wincza Soldża

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20140305193806/marvelmovies/images/2/2d/Captain_America_The_Winter_Soldier_Teaser_poster.jpg

Jeden z lepszych filmów marvela czyli w kategorii ogólnej typowy średniak. Dla mnie 7.5/10

Wyszedłem do kina z małżem, aby się troszkę wyluzować i dokładnie takiej rozrywki mi ten film dostarczył.

Ba! powiem więcej, przez połowę filmu masz wrażenie, że oglądasz polityczny thriller Toma Clancego, a nie komiksową rozpierduchę. Jednak do moich ulubionych czyli TDR i Watchmen troszkę mu daleko:)

• Popieram 2
I’ve wasted 61 days, 23 hours, and 24 minutes of my life watching TV shows.

Nie mają tam jednak fullmetal alchemist ani broadwalk empire. Nie jestem też pewny czy czegoś ważnego nie pominąłem... 

Oh wiem! Zapomniałem dodać True blood i gossip girl oglądanych przez ramię Darii :D No i top gear...

-True detective
-How i met your mother
-Big bang theory
-Go on
-Band of brothers
-The killing (US i original)
-Family guy
-Dragon ball Z
-The Simpsons
-The Sopranos
-Californication
-Futurama
-Broadwalk empire
-Mad men
-House
-House of cards
-Breaking bad
-Game of thrones
-Friends
-Elementary
-Sherlock
-Cowboy bebop
-Afro samurai 

fullmetal alchemist

Mają. 

Wersja druga, poprawiona - I’ve wasted 58 days, 04 hours, and 29 minutes of my life watching TV shows.

Zasięgnąłem pamięcią wstecz, przeszperałem kompa i wyszła bardzo precyzyjna lista (odnotuję tylko, że niektóre seriale widziałem po 2 razy tj. Dwóch i pół, pierwsze Dextery czy Go On, itp itd, wszystko co było całkiem niezłe aby zapchać nieco czasu).

Choć Nowaj taki zestaw połyka podczas długiego weekendu to jednak jestem zaskoczony ile tego naoglądałem :o

A wnet dojdzie jeszcze True Detective (już czeka), drugi sezon Elementary i masa innych wspaniałości z dłuuugiej listy...

@up E: Lista dobry pomysł, przypomniało mi o Californication.

-The A-Team

-Dexter

-House

-House of Cards

-Stawka Większa niż życie

-Fawlty Towers

-How I Met Your Mother

-Two and a Half Men

-Elementary 

-Breaking Bad

-Sherlock

-Bored to Death

-Go On

-Homeland 

-The Killing 

-MacGyver 

-Fight Quest

-Miami Vice 

-The Ricky Gervais Show

-The Sopranos 

-Californication

-Boso przez Świat

-Dragon Ball / Z / Gt

-Bleach

-Hellsing / Ultimate

-Archer

-Fullmetal Alchemist

*niektóre tylko częściowo

Edytowane przez sid vicious

Mają. 

Faktycznie. Idiotyczny błąd przy boardwalk empire też rozwiązał problem. Dość staranna lista dała taki przerażający rezultat...

I’ve wasted 70 days, 13 hours, and 34 minutes of my life watching TV shows. 

Jezusie...

(obstawiamy zakłady?)

200h   dni, 200 dni nie godzin  :-> ? (lub więcej, stawiam 5zl)

//e

I’ve wasted 45 days, 04 hours, and 50 minutes of my life watching TV shows. Calculate your time:

Edytowane przez dodo24x

134:23:30.... i przestałem liczyć :sciana::lol::sciana:

Nie wliczałem seriali, które oglądałem ale z pewnością nie w całości typu A-Team, Alf, Cosby Show, Full House, Life Goes On, Knight Rider, Friends, MacGyver, MASH, Miami Vice, Northen Exposure, Allo-Allo .... dobra przestaję :cenzura:

• Popieram 5

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20131228013829/walkingdead/images/b/be/The-walking-dead-season-4-renewal1.jpg

Kurczę, przed chwila skończył sie 4 sezon serialu, którego jako jedynego obejrzałem od deski do deski. :( Teraz każą czekać do października.

Edytowane przez iDaft

@up

Według mnie już ostatnie odcinki są biedne - nie polecam tego więcej oglądać.

Kojarzy ktoś film, gdzie w fabrykach modyfikowano ludzi do stworzenia armii - pamiętam taki opis, ale nie tytuł niestety?

Edytowane przez d i l