BioSkull 0 Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam. Kieruję się do osób, które spotkały się z tym zestawem. Jak najlepiej skonfigurować Tryby Game Mode, Entertainment Mode? Jak ustawić bass redirection? Czy włączać SVM? Na ile ustawić X-FI Crystalizer ? Chciałbym najlepiej wykorzystać ten zestaw. Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Odpowiem tak: tylko metodą prób i błedów dojdziesz do najlepszego sutawienia, każdy jest inny i prefereuje inny dźwięk. Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jak najlepiej skonfigurować Tryby Game Mode, Entertainment Mode?Ja zawsze korzystałem z trybu Game Mode bo miał najwięcej bajerów i łatwiej mi było poustawiać wsio Czy włączać SVM?SVM zawsze miałem włączone zresztą włącz sobie jakaś mp3-kę i posłuchaj jak gra na włączonym SVM i na wyłączonym na pewno usłyszysz efekt ale najlepiej jak będziesz miał jeszcze włączone EAX Effect Na ile ustawić X-FI CrystalizerJa to Crytsalizer mam ustawione tak pół na pół czyli na samym środku chodź jak dasz na maxa to trochę psuję jakość mp3 przeważnie ustawiam tak 40-50% Resztę sam sobie musisz dopasować aż dojdziesz do najlepszego ustawienia dla siebie to nie jest wcale takie trudne trochę jest tych bajerów ale idzie się połapać we wszystkim pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
BioSkull 0 Napisano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jakie według was są najlepsze presety eax? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts