kima2 127 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam...mam pewien problem w grze BF3 a w zasadzie nie wiem czy to problem czy wszyscy tak mają. Mianowicie wydaje mi się, że występuje u mnie pewnie opóźnienie ponieważ czasami zza budynku wyskakuje jakiś "koks" i zanim zdążę w ogóle w niego strzelić umieram tak jakby od pierwszego trafienia...tak szybko, że nie jestem w stanie nic zrobić. Komputer mam taki jak w sygnaturce do tego detale obniżone tak aby było stałe 60fps. Internet to Netia 20mb/s, dodatkowo sprawdzałem speedtestem i wyszło 16mb/s. Nie wiem czy wszyscy tak mają, ale ja prawie każdą misję kończę ze statami 5/20. Dodam jeszcze, że w BFBC2 nie ma takiej sytuacji. Słyszałem o jakiejś utracie pakietów...czy to może być ten problem...bo pamiętam, że kiedyś miałem dużo problemów z utratą pakietów. Link to post Share on other sites
dsn Zielarz 7 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 (edytowane) Być może dostajesz czapkę z miejsca Lub wchodzisz na serwery z kosmicznym pingiem :S Edytowane 25 Listopada 2011 przez dsn Zielarz Link to post Share on other sites
Eszii 26 Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 http://pingtest.net/ Odpal i wklej wyniki Link to post Share on other sites
kima2 127 Napisano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Wynik: http://www.pingtest.net/result/51323890.png wszystko wydaje się być dobrze. Wczoraj i dzisiaj grało się dobrze, ale na kilku serwerach ciągle mam to samo, a gram tylko na serwerach z pingiem do 60. Link to post Share on other sites
voivod 4 Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Mi sie zaczyna ciulowo grac od pingu 30. Sortuje serwery po pingu wlasnie. Czesto i gesto jakis czituch sie trafi i niestety takie banie z nikad sie zdarzaja. Link to post Share on other sites
philip100 0 Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Miałem identycznie. Często było tak że chowałem się za czymś z 50-60% HP (za czymś przez co kule nie przechodzą) a kule nadal docierały i w efekcie padałem. Wypierdzielam do gościa cały magazynek (koleś nie wygląda jakby mnie w ogóle widział i biegnie w przeciwną stronę) i nagle padam, ot tak bez powodu. Kamera pokazuje że ubił mnie gość do którego przed momentem wpakowałem cały magazynek. Porażka... Net 10Mb/s ping: 27ms, jitter: 0ms Ta gra jest totalnie zbugowana i opanowana przez ping-cheat'erów (tak, testowałem z ciekawości i kończyłem ze statami ~80/10)... Odinstalowałem ten shitowaty BF3 bo szkoda nerwów, jak DICE ze swojej wielkiej łaski dopracuje wreszcie tą grę to będzie sens grać... Póki co nie cieszcie się dobrym pingiem bo przez niego właśnie przegrywacie... Link to post Share on other sites
sensation 0 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 polecam prawda jest taka że bf3 to gniot ;] Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) polecam prawda jest taka że bf3 to gniot ;] Może gra nie jest do końca gniotem ale to prawda jest masa błędów a szczególnie opóznienia jak w filmiku które sam doświadczyłem,gdy jestem zkitrany już za skałą lub kontenerem to wygląda to tak jak by kule omijały przeszkode i leciały za mną.Dziwi mnie fakt który upłynął od premiery sporo czasu a gra mimo wielu aktualizacji nadal jest nie do końca poprawiona a już szczególnie cyrki z Origin (batllelog).Wspomne jeszcze o niektórych Adminach ciuli słabeuszy (na srwerach) którzy mają jaki kolwiek pretekst by wyrzucić gracza który jest dobry. Kima2 dokup drugie 4gb pamięci będzie lepiej bo na samych 4gb to miałem na dużych mapach porażke. Edytowane 6 Marca 2012 przez mistrz Link to post Share on other sites
Recommended Posts