Szejk Jasim 11 Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 gtr <ok> Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 p.s. w jakim sensie testowac ? Jazdy probne, moze wypozyczenie na tydzien Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Jazdy probne, moze wypozyczenie na tydzien Jeżeli jesteś burakiem co chce przyszpanować przy du***h to mi Cie po prostu KUR.. ZAL a jak normalną osobą która chce się przejechać samochodem to Good For U. Cytuj Link to post Share on other sites
misiek12_sdz 121 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Wątpie żeby Greq chciał szpanować ale kto go tam wie Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Jeżeli jesteś burakiem co chce przyszpanować przy du***h to mi Cie po prostu KUR.. ZAL a jak normalną osobą która chce się przejechać samochodem to Good For U. Ja bym sobie tyle zachodu nie robil jesli w tym wszystkim kobiety chodzi.... Moze chce sobie poprostu pojezdzic, ten nissan to fajna zabawka. Wypozyczenie nie jest tak kosztowne jak zakup p,s. wieku 23lat wystarczy mu mondeo 2010 aby zaszpanowac. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Raczej mam za soba "jajeczny szal" zeby na draga nabijac co sie napatoczy, wiec nie chcialbym raczej miec nic wspolnego z laska, ktora by poleciala na taki samochod Zamierzam stestowac, bo ciekawi mnie czy jazda spodoba mi sie na tyle, zeby odseperowac mnie od pomyslu zakupu siodemki. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 zalezy czego oczekujesz od samochodu... i od laski p.s. 90proc kobiet widzac auto za ponad 1/4mln pomyslalo by $ . Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja i tak samochodu na razie nie będę miał. Powód oczywisty, benzyna, bądź ropa(koszty), ubezpieczenie, przegląd. W sumie to jest więcej zalet... I tak motocykl lepszy, zwłaszca WSK. tylko 125 cc, w sumie jak miałem Hondę 1000cc i jeździłem na partyzanta(nie mam prawka ) Pewnie was dziwi czemu przesiadłem się na motocykl kilka X słabszy i w dodatku dwusuwowy? Już odpowiem... Mniej pali, mniej za ubezpieczenie trzeba dać i nie muszę się martwić, że ktoś mi podpi*rdoli go spod domu Kolejne, pamiątka po starym(nie żyje), bezcenny zabytek z PRL'u. Co z tego, że jedzie tylko 100 km/h? Po co więcej? Przynajmniej pali tylko 2,5 l na 100. Tylko wiesię muszę dowieźć na przyczepce z Lublina 370z fajny jest, a co dopiero GT-R. GreQ, kupuj i jeździj w pyte! Pozdro Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez Gadget Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Wlasnie pytanie czy przyjemnosc z jazdy przesloni aspekt "uzytecznosci" takiego pojazdu. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 No fajnie wygląda, laski na niego lecą i szybko jedzie. Problemem będzie ubezpieczenie, benzyna, mało miejsca w środku... Wybierz sam. Jak lubisz się rozerwać po nocy i mieć przpał z Policją to kupuj. A jak nie chcesz wyrywać lasek tylko wozić 2500l sera to bierz coś normalnego Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 A mi GT-R się nie podoba w ogóle. Japonia - wszystko jasne. Co z tego, że zapier**** jak głupie jak w środku tandeta. Japonia i USA robi tak słabe wykończenie, że rzygać się chce. IMO tylko Europa jeśli chodzi o auta (dla mnie jest złotym środkiem motoryzacji). Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 matej wgraj avatara bo Cie nie poznaje! Co do wykonania, jak przetestuje to dam znac co i jak. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) Awatar będzie nowy bo tamtego nie znajdę. jak przetestuje to dam znac co i jak. Jeśli będziesz miał możliwość nagraj jakieś filmy i zrób kilka zdjęć Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez matej Cytuj Link to post Share on other sites
_ViNG_ 16 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Jako schorowany zapaleniec szybkiej jazdy http://oi54.tinypic.com/6eomwx.jpg PS: W sumie dobra zieja...owoc mojego rzucenia palenia Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Jako schorowany zapaleniec szybkiej jazdy http://oi54.tinypic.com/6eomwx.jpg PS: W sumie dobra zieja...owoc mojego rzucenia palenia tez musze przestac palic Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Awatar będzie nowy bo tamtego nie znajdę. Jeśli będziesz miał możliwość nagraj jakieś filmy i zrób kilka zdjęć Jak bedzie taka opcja to postaram sie cos zrobic Cytuj Link to post Share on other sites
Szejk Jasim 11 Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 ibizka zrobiona tylko kont wtrysku do ustawienia, na razie klekocze jak stary udar, Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 QreQonE - Ciekawe skąd wytrzaśniesz tyle szmalu, żeby kupić GT-R. Potestować można ale kupić to słabo niestety. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Przecież pisał, że nie kupuje... BTW A skąd wiesz, że go nie stać na taki samochód? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Myslalem wlasnie, ze moze cos wpadnie, wtedy moglbym wziac kredyt a reszte gotowka zaplacic, ale niestety wycofal sie klient z zamowienia Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 No i co z takim samochodem zrobisz. Na polskie drogi to auto się nie nadaje, koszty użytkowania pominę milczeniem i to jeszcze pali jak smok. Ale jak masz kasę to bierz. Ja mówię tylko, że to auto jest dla bogatych ludzi. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Mixtape, w pewnym momencie w zyciu trzeba zaczac sie bawic za pieniadze, ktore sie zarabia, nie mozna caly czas oszczedzac dla samego faktu oszczedzania Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Jak masz ponad 300 tys w kieszeni to czemu nie ? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Wlasnie niestety nie wpadlo wszystko tak jak mialem zaplanowane Cytuj Link to post Share on other sites
Szejk Jasim 11 Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 gtr wcale nie jest taki drogi, powyjsciu blacka a pozniej nowej wersji cena podstawy spadła, w dodatku wziać takiego bitego w tyłek ze stanów i jazda, myślę że idzie się zamknąc w 2 paczkach, no może jakimś cudem w 1,5 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts