Skocz do zawartości

Czym sie rozbijasz?

Recommended Posts

Jeżeli jesteś burakiem co chce przyszpanować przy du***h to mi Cie po prostu KUR.. ZAL a jak normalną osobą która chce się przejechać samochodem to Good For U.

Ja bym sobie tyle zachodu nie robil jesli w tym wszystkim kobiety chodzi....

Moze chce sobie poprostu pojezdzic, ten nissan to fajna zabawka. Wypozyczenie nie jest tak kosztowne jak zakup :)

p,s. wieku 23lat wystarczy mu mondeo 2010 aby zaszpanowac.

Raczej mam za soba "jajeczny szal" zeby na draga nabijac co sie napatoczy, wiec nie chcialbym raczej miec nic wspolnego z laska, ktora by poleciala na taki samochod :)

Zamierzam stestowac, bo ciekawi mnie czy jazda spodoba mi sie na tyle, zeby odseperowac mnie od pomyslu zakupu siodemki.

Ja i tak samochodu na razie nie będę miał. Powód oczywisty, benzyna, bądź ropa(koszty), ubezpieczenie, przegląd.

W sumie to jest więcej zalet...

I tak motocykl lepszy, zwłaszca WSK. tylko 125 cc, w sumie jak miałem Hondę 1000cc i jeździłem na partyzanta(nie mam prawka :D) Pewnie was dziwi czemu przesiadłem się na motocykl kilka X słabszy i w dodatku dwusuwowy? Już odpowiem... Mniej pali, mniej za ubezpieczenie trzeba dać i nie muszę się martwić, że ktoś mi podpi*rdoli go spod domu :D

Kolejne, pamiątka po starym(nie żyje), bezcenny zabytek z PRL'u. Co z tego, że jedzie tylko 100 km/h? Po co więcej? Przynajmniej pali tylko 2,5 l na 100.

Tylko wiesię muszę dowieźć na przyczepce z Lublina :wariat:

370z fajny jest, a co dopiero GT-R.

GreQ, kupuj i jeździj w pyte!

Pozdro

Edytowane przez Gadget

No fajnie wygląda, laski na niego lecą i szybko jedzie. Problemem będzie ubezpieczenie, benzyna, mało miejsca w środku... Wybierz sam. Jak lubisz się rozerwać po nocy i mieć przpał z Policją to kupuj. A jak nie chcesz wyrywać lasek tylko wozić 2500l sera to bierz coś normalnego :)

Pozdro

A mi GT-R się nie podoba w ogóle. Japonia - wszystko jasne. Co z tego, że zapier**** jak głupie jak w środku tandeta. Japonia i USA robi tak słabe wykończenie, że rzygać się chce. IMO tylko Europa jeśli chodzi o auta (dla mnie jest złotym środkiem motoryzacji).

• 2 tygodnie później...